Sztárok

Vele állt össze Bereczki

Nemsokára egy fiatalabb nőre cseréli az énekes a volt feleségét, Szinetár Dórát. Vele próbálja ugyanis újraépíteni a karrierjét. A válófélben lévő színészházaspár fellépései a válás bejelentése óta mindenesetre jelentősen átalakultak.

Vele állt össze BereczkiA Bors értesülése szerint a Megasztár 5. győztese, Radics Gigi a készülő lemezén duettet akar énekelni a tehetségkutató egykori zsűritagjával, Bereczki Zoltánnal. A hírek szerint Gigi menedzsmentje vetette fel a közös énekelés ötletét, de azt hallani, hogy a munkába menekülő Bereczkinek nagyon tetszik az ötlet, és biztosra vehető, hogy igent mond. Annál is inkább, mert az énekes a közeljövőben elsősorban popénekesként akarja építeni karrierjét. A bulvárlap azonban úgy tudja, a páros több felvételt is készít, a közös repertoár pedig akár egy országjáró turné alapja is lehet. Bereczki menedzsere nem tagadta az új duett születésének a hírét.

A válófélben lévő művészpár közös fellépései ugyan megmaradtak – sőt még nagyobb irántuk az érdeklődés –, ám alaposan átalakultak. A magánéleti válságuk miatt az érzelmes dalok (mint például a Szívből szeretni a Rómeó és Júliából) kikerültek a repertoárjukból, helyükre pedig a közkedvelt külföldi slágerek (mint például a Billie Jean, We Will Rock You) kerültek – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top