Sztárok

Felismered? Ilyen volt Camilla, mielőtt hozzáment Károly herceghez! – fotó

Károly herceg felesége, Kamilla nem egy divatikon. A brit lapok szerint még anyósa, a királynő is elegánsabban néz ki nála. Pedig most igazán igényesen öltözködik, ahhoz képest, ahogyan korábban kinézett.

Kamillát még Diana hercegnő nevezte el rottweilernek, amikor rájött, hogy férjének viszonya van vele. Tény, hogy Károlyt nem Kamilla külseje fogta meg, hanem a nő izgalmas személyisége, humora, cinizmusa, és állítólagos szexuális nyitottsága. Minden bizonnyal így lehetett, Kamilla ugyanis soha nem a szépségéről és eleganciájáról, vagy a társasági életéről volt híres.
Pedig a szülei tehetősek voltak, apja, a veterán katonatiszt borokkal kereskedett, anyja pedig bárókisasszonynak született, ő maga pedig egy vidéki udvarházban növekedett, majd angol és svájci bentlakásos iskolákban és egy francia egyetemen tanult. Fiatalabb korában szívesen járt bálokba, sőt diszkókba is, de Kamilla valójában jobban érezte magát vidéken, mint a városban és a partikon. Körmei soha nem voltak kifestve, a haja csak ritkán látott fésűt, az arcát nem sminkelte, és elnyűhetetlen tweedruhákat és gumicsizmát hordott. Kamilla csak azután kezdett a külsejére figyelni, hogy 2005-ben feleségül ment Károly herceghez, és azt el kell ismerni, a nem túl fényes alapanyagból a stylistok csodát műveltek.

 
Felismered? Ilyen volt Camilla, mielőtt hozzáment Károly herceghez! - fotó
2012-ben
 
Felismered? Ilyen volt Camilla, mielőtt hozzáment Károly herceghez! - fotó
Mielőtt Károly felesége lett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top