Sztárok

Hoppá! Victoria Beckham melegítőnadrágra váltott

Victoria Beckham leginkább talán arról híres, hogy kizárólag úgy mutatkozik, mintha skatulyából húzták volna ki. Korábban azt nyilatkozta, sosem fog nyilvánosan melegítőnadrágban mutatkozni, most mégis megtette.
dailymail.co.uk/X17Online.com
dailymail.co.uk/X17Online.com

Victoria Beckham a 13 éves fia tenisztáborába indulva meglepő öltözékben mutatkozott. Korábban több fórumon is kijelentette a mindig nagy gonddal öltözködő sztár, hogy soha nem fog melegítőben utcára lépni, most mégis otthon hagyta a tűsarkút és a ceruzaszoknyát. Helyette laza öltözéket és lime-zöld sportcipőt viselt. Az egyetlen, ami megjelenésének védjegyei közül most sem változott, az a gondosan beállított frizura és a fél arcát kitakaró napszemüveg volt. A férje félrelépésének hírétől kissé megviselt Victoria a fotókon nem látszik különösebben összetörtnek, de ismerősei szerint kicsit zavart, nem tudja, mit gondoljon az állítólagos megcsalásról, melyet férje természetesen tagad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top