Sztárok

Liptai a rendőrséghez fordul

Liptainál betelt a pohár. Nem a mostani az első alkalom, hogy visszaélnek nevével és zaklatásoknak teszik ki, újra a rendőrségen volt kénytelen feljelentést tenni.

Liptai a rendőrséghez fordulA közösségi portálok térhódításával egyre gyakoribbá vált a jelenség, hogy magyar hírességek nevében álregisztrációk jelennek meg. Liptai Claudiával is többször előfordult már, ezúttal ismét zaklatásoknak tették ki. Bár a színésznő menedzsmentje kijelentette, hogy Liptai sem magánemberként, sem máshogy nincsen fent a Facebookon, a Hot! magazinból kiderül, hogy a színésznő nevében olyan képek, információk kerülnek megosztásra, melyekhez neki semmi köze, és melyek eredményeként zsaroló szexuális üzenetekkel bombázzák őt. Liptai már élt meg hasonló esetet, akkor is a rendőrséghez fordult, ahogyan szintén vált már hasonló regisztrációk áldozatává többek között Dukai Regina és Janicsák Veca is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top