Sztárok

Beteges üzeneteket kap Dukai Regina

Dukai Regina a focistafeleségek , -barátnők életéről mesélt a Mokkában. Azt mondja, szerinte manapság sikk futballistával járni.

Beteges üzeneteket kap Dukai ReginaDukai Regina „szakértőként” szólalt meg a mai Mokkában. A téma ugyanis David Beckham állítólagos újabb hűtlensége volt. Regina elmondta, noha ő és szerelme távkapcsolatban élnek, nem aggódik amiatt, hogy más lányok kivethetik hálójukat a barátjára. Bár azt ő sem tagadja, ha valaki Robi nyakába ugrana és elkezdené puszilgatni, az nem igazán tetszene neki. A reggeli műsorban a modell azt is kifejtette, hogy nem titkolóznak egymás előtt párjával, és a rajongóktól kapott „szerelmes” üzeneteket mindig megmutatják egymásnak. Regina szerint ez már csak azért is jó, mert előfordul, hogy kissé beteges üzeneteket kap, és ha esetleg történne vele valami, kedvese legalább tudjon róla, hogy ilyen jellegű levelek érkeztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top