TV-sztárok

Megvan az RTL Klub titkos fegyvere

Hatalmasat tarolt a visszatérő Dallas. Az első két, évadnyitó epizód a kereskedelmileg kiemelt korcsoportban, a 18–49-es korosztályban a legnézettebb két műsor volt szerda este, de a teljes lakosság körében is a legnézettebb volt a nyitóepizód.

Megvan az RTL klub titkos fegyvere

Az Egyesült Államokban nyáron debütált a Dallas 2012-es változata, amelyben a régi nagy öregek, Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby) és Samantha (Linda Gray) mellett fiatal tehetségek viszik tovább a kilencvenes végén abbahagyott történetet.

Augusztus 29-én dupla epizóddal nyitott az új sorozat Magyarországon: szerdán a kereskedelmi szempontból kiemelt, 18–49 éves korosztályban a Dallas két része volt a két legnézettebb műsor. Az első epizód 28,5 százalékos (511 147 néző), a második epizód 33,6 százalékos (505 524 néző) nézettséggel ment az idősávjában.

Az RTL Klub szeretne azoknak kedvezni, akik esetleg lemaradtak az első két részről – illetve a fanatikus rajongóknak –, hogy egy hétig bármikor megnézzék az Ewing család visszatérését. Az RTL Moston ugyanis az egyes epizódok hét napig visszanézhetőek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top