Sztárok

Dzsudzsák végleg szakított Zimány Lindával?

Egyes hírek szerint a focista visszakérte a ház és a kocsi kulcsát a modelltől, aki csak nevet a felröppenő pletykán. Az viszont tény, hogy Dzsudzsákék már régóta nem beszélnek a kapcsolatukról – írja a Bors.

Dzsudzsák végleg szakított Zimány Lindával?A legújabb hírek szerint a focista a napokban végleg szakított a modellel. A bulvárlap értesülése szerint Dzsudzsák Balázs pár hete azt mondta Zimány Lindának, hogy tegye le a lakás- és a kocsikulcsot, mert részéről mindennek vége. A sztárfocista ugyanis még korábban egy BMW-t vett kedvesének, akkora volt a szerelem. Zimány Linda – akiről botránykönyv készül – azonban csak nevet a felröppent pletykákon. „A híreket konstatálva megnyugvás számomra, hogy senki semmit nem tud a magánéletemről. Senki nem tudja, mi van valójában, és ez így jó” – jelentette ki a jogi karrierre vágyó modell. Dzsudzsák és menedzsere azonban nem reagált a Bors értesüléseire.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top