Sztárok

Kirúgták Tóth Verát

Az énekesnővel megszakította a munkakapcsolatot a menedzsere, aki sok mindenben nem értett egyet a volt megasztárossal. Tóth Verának most komoly gondokat okoz, hogy nincs kire támaszkodnia szakmai ügyekben – írja a Bors.

Kirúgták Tóth Verát
Tóth Vera menedzsere, Csala Mária hivatalos közleményben értesítette üzleti partnereit, hogy hét hónap után véget ért az énekesnővel való munkakapcsolata. „Nem egyezett az elképzelésünk Vera jövőjét illetően. Nem tudom, ki lesz helyettem, keresett-e magának új menedzsert, mert azóta nem beszéltünk egymással” – nyilatkozta Csala Mária, akinek a személye a Tóth lányok között komoly konfliktust okozott korábban.

A bulvárlap úgy tudja, komoly nézeteltérések és a korkülönbségből adódó viták voltak a háttérben. Tóth Verának most komoly gondot okoz, hogy nincs körülötte profi, szerteágazó kapcsolatrendszerrel rendelkező szakember. A korábban pánikrohamokkal küzdő énekesnő ügyeit egyelőre egy barátja próbálja intézni.

Kirúgták Tóth Verát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top