Lejáratják Schobert Norbit

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A fitneszguru beperelte egy honlap üzemeltetőit, amely mögött szerinte a Greenpeace áll. Norbi állítja, gúnyt űznek a munkásságából, és állatkínzásban örömét lelő embernek állítják be – írja a Bors.
2012. 08. 28. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Lejáratják Schobert NorbitKomoly lavinát indított el Schobert Norbi azzal, hogy bírálta Bódi Sylvi és a Greenpeace közös kampányát. A fitneszguru kirohanását követően ismeretlenek létrehoztak egy Norbi let's go
nevű blogoldalt, ahol a sztár fényképét és cégének logóját használva jelentetnek meg álhíreket, hogy lejárassák az update életmód nagykövetét. Norbi szerint egy greenpeace-es külső aktivista állhat a blogoldal mögött, az ügyben pedig feljelentést tett. Állítása szerint ugyanis az oldal üzemeltetői bűncselekményt követtek el, és felelniük kell védjegybitorlásért, valamint hitelrontásért. „Az egészségért és a környezetvédelemért sokkal többet tettem, mint ők az aktivistáikkal az utcai pénzgyűjtéssel. (...) Két hete sünit mentettem, a múlt héten állatmenhelynek vittem eledelt. (...) Ha megnyertek volna egy jó ügy érdekében, sokat tudtam volna segíteni” – jelentette ki a tortacsatát is kirobbantó fitneszguru.  
Olvass tovább

Hozzászólások

lunalena 2012-08-28 12:15

Regen volt a gnom kis torpe mar cimlapon ?

Kevei szart csak el ne felejtsek ? 

antironia 2012-08-28 12:10

 

 

Ezt a cikket most nincs idő m elolvasni, de sok esetben úgy éreztem, hogy ő saját maga csinálja ezeket a műbotrányokat, hogy megint címlapra kerüljön, és beszéljenek róla...

 

Ugyebár nyár van, uborkaszezon (sőt: update-uborkaszezon :D ) - muszáj felkavarni egy kicsit a vizet, mielőtt még gyorsan elfelejtik ezt a műanyagembert.... :D:D:D

business 2012-08-28 12:04

Ha már fitness, és egészség, az aszpartam-ot kivehetné a termékeiből, mert igen csak rákkeltő hatású, mondjuk ezzel kéne foglalkozni egy kicsit!

fatkó 2012-08-28 12:01

Jesszum hát megnéztem ezt a bódiszlvis állatvédőömlengést, hát egy röhej az egész, tiszta ciki a greenpeacenek.

http://www.vezess.hu/vezetunk/bodi_sylvi_gr eenpeace/38248/

mosómasa 2012-08-28 11:46

Én ezt nem értem.

 

Én nem kedvelem személyesen Norbit, sem Rékát, nem is utálom.

Mit kell itt kelteni a hangulatot? Aki szereti a termékeiket, az megveszi, aki nem, az nem. Én személy szerint örülök, hogy van olyan puding/rudi, amiben nincs cukor. Ha valaki a Pöttyöset, Danone-t, mittudoménmit szereti, az vegyen azt.

 

Van 2 Réka-dvd-m, kis ideig tornáztam rá, aztán belustultam, nem az ő hibája. 

 

Nem értem, minek kell rugózni azon, hogy mit írnak a fb-oldalukon. Én nem vagyok feliratkozva, így nagyon ritkán, talán 1 héten egyszer látom vmelyik ismerősömet, hogy onnan megosztott vmit (pedig sokat vagyok fent). 

 

Hogy itt-ott megjelennek cikkek? Ha nem érdekel, nem kattintok rá. A fórumon sem kattintok az engem nem érintő topikokra (pl. adott havi kisbabák, fogimplantátum, ausztriai kirándulás - csak most éppen balra néztem). 

 

 

Azt nem bírom felfogni, hogy miért foglalkoznak az emberek olyasmivel, ami nem érdekli őket. Irigykednek? Vagy miért? Csak azt ne mondja senki, hogy azért, mert mindig a képébe ömlenek. Nekem vajon miért nem? OK, látom a címet, nem kattintok rá és kész. Ha nem érdekel, akkor annyira untatna, hogy nem is akarnék róla olvasni. Erről egy vicc jut eszembe:

 

"Egy idős hölgy remegő hangon betelefonál a rendőrségre:

- Azonnal jöjjenek ki! A szemben levő ház kertjében egy fiatal pár naphosszat szeméremsértő módon mutatkozik. Meztelenül flangálnak!
A rendőrök helyszíni szemlét tartanak, majd beszüntetik az eljárást:
- Asszonyom, az égvilágon semmit sem lehet látni!
- Hát persze, mert rosszul nézik! De húzzák csak ide az asztalt, tegyék rá a hokedlit, és ha felállnak rá, oldalt, azon a kis résen át mindent láthatnak. "

 

Coke Girl 2012-08-28 11:24

Ja, azt nem figyelted meg, hogy a zöldbékések mindig a világ másik végében lévő dolgokat nyomatják? Itthon is lenne mit védeni, ha már annyira védeni akarnak ... De tipikusan a "messziről jött ember azt mond, amit akar" stratégiával építik magukat.

 

Akár a hazai, akár a nemzetközi szervezetről beszélünk, nekem egy tizes skálán kb. 2-es a szimpátia-, és kb. 3-as a hitelesség-mutatójuk.

Coke Girl 2012-08-28 11:22

Én drukkolok Norbinak ... főleg, ha a mérleg másik végén bodiszilvike van ...

 

Nem élek az ő módszereivel, nem ízlik az update sem (egyet próbáltam, kösz ... ) de attól még elhivatott és hivatásában hiteles embernek tartom.

 

Nem kell őt szeretni, meg követni, de az álhírekkel összetákolt pellengért sem érdemli ... tegyenek le többet az asztalra, akik úgy gondolják, ez olyan könnyű.