Hogy néz ki?! Russell Crowe elképesztően igénytelen – fotó

Ezek a rettentő fotók tényleg a Gladiátor főszereplőjéről készültek? Sajnos igen!

Azt megértjük, hogy Russell Crowe-nak elege van a médiából, és a sokáig ráaggatott jól fésült karakterből, de a mostani kinézete már túlzás. Az ausztrál származású színészt hatalmas –  hamburgerszaft-áztatta – szakálla miatt már fel sem lehet ismerni. Az öltözködés sem nagyon érdekli, szívesen hord koszos és szakadt ruhákat.
Úgy tűnik, hogy a 2009-ben még a Robin Hood-szerepe miatt villámgyorsan lefogyó színész mára egyáltalán nem foglalkozik a külsejével, és köszöni szépen, jól érzi magát így, kissé igénytelenül...

  

 

Címkék: Russell Crowe

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

duplasuzy 2012-08-29 16:21

Én találtam. A velvet és a blikk is lehozza ezeket a képeket, valamint egy román oldalon található még meg. Tovább nem kerestem, de valahonnan származniuk kell a képeknek. Biztosan nem Közép-Európában rajzolták ezeket.

 

Egyen meg bárki egy gitáros hamburgert illedelmesen, késsel-villával. Sekélyes cikk, kárörvendően sunyi újságírók, de a szerkesztők is, ha ilyen "munkáért" fizetnek az "újságíróknak"

newsees 2012-08-29 14:55

Nekem viszont tetszik a sapkája. Nem tudjátok honnan "származik"? Csak hogy valami érdemlegesről is beszélgessünk ezen car cikk kapcsán. ;)

eda-1952 2012-08-29 14:04

Beütöttem a szöveget a Google-ba, hátha kiderül, honnan ollózták át a szöveget szokás szerint. No és nem! Találat egy db, tehát tényleg egy nlc-s újságírócska koszosruházta le az öltözékét. De megnézném az övét....

liat 2012-08-29 13:40

mindenki megoregszik. de azert ezeken a kepeken nem 48 evesnek nez ki, lassuk be.

 

van akinek jol all a szakall, neki nem. 

 

 en sem latom, hogy szakadt lenne.

teljesen hetkoznapi embernek nez ki. gondolom, erre vagyik, ezert csinalja. nagyon elege lehet, hogy meg a szajaba is belefotoznak, ha mereszel egy hamburgert nyilvanosan enni.

 

nem vele van a baj, hanem a pioca paparazzikkal.

 

Prunus Spinosa 2012-08-29 13:03

Hát most aztán faszán elképedtem!!!!
Sose gondoltam volna, hogy ilyen szakadt Adidas melegítőben, Nike cipőben, Rolex órával a kezén fogom egyszer látni... :((( Oh, Lyézus erelye! Mi lett vele??? Salynos, ide lyutottunk!

Még szerencse, hogy a SZANOMAMÉDILYAKADÉMILYÁN működik a minősségi úlyságíró-kébzés! Ez az eggy víg asztal!

Torolt_felhasznalo_879276 2012-08-29 12:43

Hát elképesztően :)

ÖregKuruc 2012-08-29 11:55

Értem én, hogyha hányingerem van a "celebes, paparazzis" világból, akkor ne nézzek ilyeneket.
No meg persze azt is, hogy erre van igény, de miért gondolja akár ennek a cikknek a szerzője vagy akárki más, hogy felette nem jár el az idő és hogy egy cseppet is vonzobb látványt nyújt, amikor a hamburgert tolja a fejébe. Két dolog marad még: Ruha: az a szabadidőruha valahogy nem turkásnak tűnik, szerintem a magyar átlagember havi keresetének a fele rámenne. Ja! És a másik a szakáll. Ha ezt a világ legnagyobb suttyóságának és igénytelenségnek tartod, akkor azért ne sokat beszélgess erről muszlinokkal és persze azzal a keváske zsidóval. Véleményt egy emberről 10 év ismeretség után alkotunk.

Nők Lapja Cafe 2012-08-29 11:55

Ezek a rettentő fotók tényleg a Gladiátor főszereplőjéről készültek? Sajnos igen!

Nők Lapja Café: Hogy néz ki?! Russell Crowe elképesztően igénytelen - fotó

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó