TV-sztárok

Ő lett Boros Lajos utódja

A rádiós megtalálta Boros Lajos utódját, aki a nyugdíjba vonuló Lali király székét venné át a Bumerángban. Bochkor Gábor időközben azonban más projekteken is elkezdett dolgozni, mondván, a rádiózás már nem nyújt biztos megélhetést.

Döntött BochkorSzámtalan név felmerült, amióta Boros Lajos bejelentette, hogy otthagyja a Bumerángot. Többek között Harsányi Levente nevét rebesgették, mint utódét, ám Bochkor Gábor most elárulta, kivel dolgozna együtt szívesen. A 48 éves rádiós ugyanis fiatal, lendületes srácra cserélné a ravasz, megfontolt kollégáját. Elmondása szerint Harsányi Levente nem jöhet szóba, hiszen ő a Music FM reggeli műsorát vezeti. „Az új műsorvezető akár a csapatunkból is kikerülhet, István Dani az egyik legesélyesebb. Nagyon jól reagál, könnyű vele együtt dolgozni. Azonban igazából még nem dőlt el semmi” – árulta el a Blikknek Bochkor, aki biztos abban, hogy Bumeráng előbb-utóbb újra lesz majd valamelyik adón. István Dani mindenesetre nagyon örült annak, hogy a reggeli műsor frontembere őt választaná, és vele dolgozna szívesen.

Bockhor azonban időközben belátta, hogy nem építheti a jövőjét a rádiózásra, már tudja, hogy mihez kezd a Bumeráng után. Mint a Borsnak elárulta, jelenleg titkos projekteken dolgozik, mert a rádiózás manapság már nem nyújt biztos megélhetést.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top