Sztárok

Megrohamozták Szinetárt és Bereczkit

A válófélben lévő házaspár fellépéseire a drágább jegyek is elkelnek. A koncertszervezők és a duettező pár egyaránt "jól jár" a válással, amelynek bejelentése óta még kíváncsibb rájuk a közönség. Az Operettszínház igazgatója egyébként visszavárja Szinetárékat a teátrumba.

Telt ház Szinetár és Bereczki fellépéseinA válásuk bejelentése óta tódulnak a nézők Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán fellépéseire, ugyanis együtt akarják látni őket a színpadon – írja a Blikk. Miközben sorra maradnak el érdeklődés hiányában a legnagyobb nevek fellépései, addig a válófélben lévő házaspár koncertjei telt házzal futnak, a nézők ugyanis kíváncsiak arra, hogyan játsszák el a szerelmest a színpadon a szakítást követően. „Azt mondhatom, jól jártunk a válással. Ebben a hónapban volt a buli, és hirtelen megnőtt az érdeklődés a koncert iránt” – nyilatkozta a bulvárlapnak egy vidéki koncertszervező. Szinetárék többek között telt ház előtt léptek fel a Máté Péter-emlékkoncerten, míg az eddig kétszer játszott A mizantróp című darabra, amely Szinetár Dóra főszereplésével fut, ugyancsak megtelt a nézőtér.

A válófélben lévő színészpárt egyébként visszavárják az Operettszínházba, ahol már nem vállaltak több feladatot. Kerényi Miklós Gábor, a színház igazgatója együtt és külön-külön is szívesen látja őket, ha szükség lesz rájuk – írja a Bors. „Nincs örök szakítás, bármelyiküket szívesen visszavárom az Operettszínházba, ha úgy alakul. A jövő évadban még biztosan nem lesz számukra feladat, de utána visszatérhetnek” – jelentette ki a direktor.

Telt ház Szinetár és Bereczki fellépésein

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top