Sztárok

Állatkínzással vádolják a Jóban Rosszban sztárját

Az agártulajdonosok szerint Szabó Zsófi tönkreteszi a kutyáját. A Jóban Rosszban színésznője ugyanis rendszeresen hosszú távon futtatja a pár hónapos kölyök agarát – írja a Bors.

Állatkínzással vádolják a TV2 sztárjátSzabó Zsófit állatkínzással vádolja az agártulajdonosok egy csoportja, amiért a pasizásról lemondó színésznő kilométereken át futtatja a pár hónapos kutyáját, Gyémántot a Margitszigeten. Ezzel nem tesz jót, sőt kifejezetten árt a kölyöknek, ugyanis a fiatalon szétfuttatott kutyák nem nőnek, nem fejlődnek normálisan, megviselő őket a túlzott mozgás – állítják az agarakat rendszeresen versenyeztető gazdik. A Facebookon szerveződő gazdik úgy vélik, a Jóban Rosszban színésznője túlhajtja négylábú kedvencét. „Ne kínozza azt a kutyát! Nyugodtan kérjen tanácsot tőlünk!” – tanácsolják a producere ellen fellázadó sorozatsztárnak az agártulajdonosok. Szabó Zsófi nem reagált az őt ért vádakra, egy ismerőse azonban kiállt mellette, mondván, a színésznő alaposan tájékozódott erről a kutyafajtáról, a futások alkalmával pedig nem egyszerre futják le a távot, hanem játszani, sétálni is megállnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top