Sztárok

Íme a Két pasi meg egy kicsi sztárjának cuki családja

Jon Cryer igazi lúzer apuka a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban. Ám amilyen szerencsétlen Alan a képernyőn, olyan szerencsés Jon az életben.

Íme a Két Pasi meg egy kicsi sztárjának cuki családjaAz Emmy-díjas színészt itthon leginkább a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból ismerhetik a tévézők. Ő alakítja Charlie Harper elvált, csóró, „élősködő” öccsét, Alant. A színésznek a sorozattal ellentétben már-már nagyon is tökéletes a magánélete, bár Cryer első házassága Sarah Trigger angol színésznővel válással végződött. Azt mondja, ez kellett ahhoz, hogy most megtalálja a boldogságot. „Az első házasságból született egy csodálatos fiam, Charlie Austin. És azon, hogy mennyire szeretem őt, nem változtat az, hogy elváltunk az édesanyjával” – mondta a színész, aki 2007-ben Mexikóban feleségül vette barátnőjét, Lisa Joynert. Három évvel ezelőtt szeptemberben a házaspár örökbe fogadott egy kislányt, Daisyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top