Sztárok

Sírva beszélt a szakításról Tóth Gabi

Az énekesnőt nagyon megviselte, hogy testvére, Vera nem szeretne vele egy színpadon lenni. A testvérek között dúló háború a szülőket is alaposan felzaklatta – írja a Blikk.

Sírva beszélt a szakításról Tóth GabiTóth Gabi többször is elsírta magát D. Tóth Kriszta műsorának felvételén, ugyanis nagyon megviselte, hogy nővére nyilvánosan „szakított” vele, azaz nem szeretne többé közös fellépéseket. Gabi a csütörtök esti DTK Show felvételén könnyezve mesélt arról, mennyire kiborítja az egész családot a kialakult viszály. Mint mondja, ez a legmélyebb pont az életében, s szüleit is nagyon félti a kialakult testvérháború miatt. „Apukám cukorbeteg, és bár egy évig semmi baja nem volt, most újra visszajöttek a tünetei” – árulta el a 24 éves énekesnő. „Mi feladtuk az életünket évekkel ezelőtt, semmi nem maradt meg nekünk, legalább a család maradjon meg” – jelentette ki Gabi, akitől a kedvesét is eltiltották.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top