Sztárok

Válság! Mariah Carey válna gyermekei apjától

Mariah Carey fogta a gyerekeit, és nyaralni vitte őket. Ezzel egy időben közölte férjével: időre van szüksége, hogy átgondolja, akarja-e folytatni a kapcsolatukat.

Válság! Mariah Carey válna gyermekei apjátólA pletykák szerint már régóta gondok vannak Mariah Carey és Nick Cannon házasságával. A férfi többször szóvá tette nejének, úgy érzi, nem volt egyéb a számára, mint egy fiatal fiúcska, akitől csodaszép gyerekei születhettek. Carey ugyanis már nem olyan kedves és szerető feleség. „Amióta megszülettek a gyerekek, csak velük törődik, teljesen elhanyagolja a férjét” – mondta egy névtelen forrás. Az utolsó csepp a pohárban az volt, hogy bár Nick Cannon már évek óta az America’s Got Talent tehetségkutatójának házigazdája, Mariah mégis aláírt a konkurens American Idol műsorhoz zsűritagnak. „Megalázta, megszégyenítette a férjét, akinek magyarázkodnia kellett a csatornájánál” – folytatta a pár ismerőse.
Az énekesnő augusztus elején két hetet nyaralt gyerekeivel, férje nélkül. Pletykák szerint közölte párjával, hogy a váláson gondolkodik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top