Bereczki egyszer már félrelépett

A hétévnyi házasság után szakító álompár életében már korábban is voltak mélypontok - állítja a Hot! a lap szerint Bereczki Zoltán egyszer már megingott, de párja akkor visszafogadta.
Bereczki egyszer már félrelépettSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán tökéletesnek tűnő kapcsolatába egyszer már belépett egy harmadik – írja a Hot! magazin. A színész a hűtlenségéről őszintén beszél egy interjúkötetben, s bevallja, hogy előbb elköltözött párjától, majd megcsalta. „Dórival volt egy szakasza a kapcsolatunknak – a Rómeó és Júlia premierje után egy hónappal –, amikor rövid időre elengedtük egymást. Voltak bennünk megválaszolatlan kérdések, és azt gondoltam, az egyedüllét vagy egy másik nő adhatja meg a válaszokat. Akartam Dórit, ezért jegyeztem el, de közben az önálló élet gondolata is ott motoszkált a fejemben. (...) Őszintén mondom, nem a szakításról szólt ez az egész, hanem arról, hogy megtapasztaljam, milyen önállóan élni. (...) Akkor kimondom, bár nehéz: volt más is akkor az életemben.” Arra a kérdésre, hogy ki viselte rosszabbul az évekkel ezelőtti elválást, a válással a munkáját bukó Bereczki az interjúban egyértelműen kijelentette, hogy nem ő, hanem Dóri szenvedett. Sőt bár megcsalták, a színésznő mégis megtett mindent, hogy újra működjön a kapcsolatuk.  

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

hufur 2012-08-23 08:56

Hát, a legtöbb ember szerintem életében egyszer már félrelépett. És? 

 

TiaMaria 2012-08-23 08:31

Úgy kb. decemberre gondolom lejár nálatok a Szinetár-Bereczki lemez  

gerdamama 2012-08-23 07:53

Nem lehetne ejteni ezt a témát?

 

A névtelen firkász, meg a sok habzó szájú erkölcscsősz, megnézném a magánéletüket. Illetve dehogyis nézném. Nem érdekel, és nem tartozik rám!

mibolyka 2012-08-23 07:10

Nem lehetne erről a témáról leszállni??????????

éjszakás 2012-08-23 06:57

:Dhát akkor igy járt . visszakapta , de ez már nem esik jól ugye ?

Arriata 2012-08-23 06:31

nem vagyok meglepve

 

 

1x  ?????????

 

egy derult ki

 

nem ugyanaz

werbo55 2012-08-23 06:11

Nem értem miért tartozik ez bárkire is? Ez családi ügy (magánügy) Téged, aki ilyeneket írogat nem tanítottak meg a szüleid, hogy nem avatkozunk bele mások magánéletébe és söprögessen mindenki a saját maga portáján? Tuti van mit. Nevednincs firkász!!!!!

Nők Lapja Cafe 2012-08-23 06:11

A hétévnyi házasság után szakító álompár életében már korábban is voltak mélypontok. Bereczki Zoltán egyszer már megcsalta nejét, Szinetár Dóra azonban megbocsátott neki, és visszafogadta.

Nők Lapja Café: Bereczki egyszer már félrelépett

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó