Sztárok

Ez volt Risztov Éva első szava olimpikonként az édesanyjához

Risztov Éva úgy érzi, nyerhet még a riói olimpián is. London olimpiai bajnoka ezt a D. Tóth Krisztának adott exkluzív televíziós interjújában mondta el. A beszélgetésből az is kiderül, miért döntött három évvel ezelőtt úgy a sportoló, hogy újrakezdi az úszást, és hogyan értékeli ma az elmúlt húsz év kívülállók számára néha zavaros útkereséseit, sikereit és kudarcait.

Ez volt Risztov Éva első szava olimpikonként az édesanyjáhozMinden reggel elmondom magamnak, hogy olimpiai bajnok vagyok, mert húsz éven át minden reggel úgy keltem fel, hogy az akarok lenni – árulta el D. Tóth Krisztának a londoni olimpia egyik legnagyobb meglepetése és hőse, Risztov Éva, aki hozzátette: – Ez a világ legnagyobb dolgaegész más, mint egy vb- vagy Eb-arany.”

Éva megjárta a legnagyobb mélységeket és magasságokat, mielőtt a csúcsra jutott, és édesanyja végig mindenben mellette állt. Pedig nem akarta, hogy lánya újrakezdje az úszást, és nagyon megviselte a közel két órán át tartó londoni futam is. „Anyukám az 1 óra 57 percből 1 óra 55-öt végigsírt. Azt mondta, jövőre csak 50 méter gyorson indulhatok, mert az csak 26 másodperc, és tudja, hogy nem jutok döntőbe” – mesélt nevetve Éva, aki miután kijött a vízből Londonban, azt kiabálta: „Hol vagy, anya? Ugye látod, hogy nyertem?”

Ez volt Risztov Éva első szava olimpikonként az édesanyjáhozA DTK Show a nyári szünet után augusztus 23-án tér vissza az M1 képernyőjére: Risztov Éva mellett Tordai Teri és Horváth Lili, Soma, illetve Tóth Gabi lesz D. Tóth Kriszta vendége. A korábbinál hosszabb, 70 perces adásidőben a megszokott minőségi beszélgetések és valódi sztárvendégek mellett számos extra produkció, magyarországi televízióban még sosem látott show-elemek és még több zene várja a nézőket kéthetente csütörtök esténként negyed kilenctől az M1-en.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top