Sztárok

Dallas Lucy öregebbnek néz ki, mint a 72 éves Samantha

Hittétek volna, hogy a Dallas két hölgy szereplője között 19 év a korkülönbség, ám a mindössze 53 éves Lucy kicsit sem néz ki fiatalabbnak a 72 éves Samanthánál?

A 72 éves Linda Gray – vagyis Samantha – simán letagadhatna 15 évet a korából, azonban a sorozat hebrencs Lucyje inkább látszik hatvannak, mint ötvenháromnak. A képeket elnézve ki gondolná, hogy a szőkeség majd 20 évvel fiatalabb Jockey feleségénél? „Gratulálok Lindának, elképesztően jól néz ki. Az elmúlt években láthatóan minden Dallas-szereplő átesett egy-két ráncfelvarráson” – mondta dr. Terry Dubrow plasztikai sebész egy Los Angeles-i internetes oldalnak. Az orvos szerint Linda néz ki a legtermészetesebben, mivel az arcán ugyan felvarrták a ráncokat, de a nyakát és a karját már nem engedte plasztikáztatni.

A színésznő saját bevallása szerint nemcsak a szikének köszönheti a fiatalosságát. „Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen jó erőben vagyok és egészséges. Minden nap, amikor felébredek, hatalmas öröm fog el csak azért, mert élhetek. Egyébként tudja, mi tart fiatalon? Minden nap meditálok és van két csodálatos unokám” – mondta Gray az OK! magazinnak.

A Lucyt alakító Charlene Tilton is átesett pár plasztikai műtéten, ám ő egyáltalán nem néz ki fiatalabbnak a koránál. Sőt! „Charlene, ha jól tudom, 53 éves, azonban a friss képeken kinéz legalább hatvannak. A leginkább nem is a bőre, hanem a fogsora a feltűnő” – ecsetelte dr. Terry Dubrow sebész. A színésznő egyébként saját bevallása szerint utál sportolni, nagyon kényelmes ember, és rossz géneket örökölt.

 
Dallas Lucy öregebbnek néz ki, mint a 71 éves Samantha
Lucy 53 éves
 
Dallas Lucy öregebbnek néz ki, mint a 71 éves Samantha
Samantha 72 éves lesz szeptemberben

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top