Lerészegedve bulizott Harry herceg

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az olimpia alatt igazi jófiú volt, ám a nyár végére visszaváltozott részeges macsóvá Harry herceg, aki ezúttal Las Vegasban tivornyázott.
2012. 08. 20. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Lerészegedve bulizott Harry hercegMedencés partit tartott a királynő unokája Las Vegasban. A buliról természetesen nem hiányozhattak az alkoholos koktélok és a bikinis hölgyek sem. Harry herceg néhány barátjával érkezett meg az MGM Grand hotelbe. A Daily Mail beszámolója szerint a herceg egy piros fürdőnadrágban hódított, azonban nem vegyült a többi fiatallal, inkább privát bungalójában szórakozott.

„Néhány hölgy odament hozzá, és beszélgetni kezdtek a herceggel. Láthatóan Harry nagyon élvezte, hogy a lányok körülrajongták, de végig úriember maradt, annak ellenére, hogy részeg volt” – írja a People magazin.
Nem ez az első eset, hogy Harry Las Vegasban lazít. A herceg tavaly októberben egy éjszakai bárban bulizott, ahol egy húszéves hölgy lejtett neki öltáncot, majd két lánnyal csókolózott. De nem kell Las Vegasig mennünk, hogy lássuk Károly herceg spicces fiát. Megfordult már Horvátország egyik éjszakai bárjában is, ahol részegen ruhában ugrott a medencébe.
Címkék: buli Harry herceg
Olvass tovább

Hozzászólások

LINA 2012-08-20 14:40

És?????

 

Ez már rég nem hír és főleg nem újdonság!! Az összes szennylap világszerte havonta legalább egyszer képekkel illusztrálva hozza szegény vörös kisherceg viselt dolgait. Ja, és a világ legjobb női is ragadnak rá,ez kimaradt.

Mintha ő nem hús-vér ember lenne jó és rossz tulajdonságokkal.  

Elég baj az neki,hogy még WC-re sem tud úgy menni,hogy valamelyik idióta paparazzi ne találná meg.

 

Rettentően uncsi!!!! Hahóóóóóóó nlc!!!!!!

 

A kőgazdag Ló Janó is redszeresen részegen bulizik bivalyba....nádon,s ő még a nőket is dagadtra veri. Kb. ennyire hír Harry herceg bulija is.

epipapi 2012-08-20 14:11

Mit szól ehhez a nagymami?......

Nők Lapja Cafe 2012-08-20 14:11

Az olimpia alatt igazi jófiú volt, ám a nyár végére visszaváltozott részeges macsóvá Harry herceg, aki ezúttal Las Vegasban tivornyázott.

Nők Lapja Café: Lerészegedve bulizott Harry herceg