Sztárok

Még mindig üldözi szerelmével kollégáját az RTL-es

VV Dya még mindig odáig van Fecókáért. Hiába házas a férfi, a plasztikázott lány állítja: szerelmes. További szörnyű hír, hogy Dya depressziós, és már bulizni sem jár a fájdalomtól.

Nem tudja elfelejteni egykori lakótársát a kórosan sovány Dya – írja a Blikk. „Depressziós vagyok, egyszerűen nincs kedvem mostanában semmihez” – magyarázta a lapnak a lány, aki még nyaralni sem ment a szüleivel. Dya állítja, az a problémája, hogy lassan egy éve már, hogy egyedül van. „Nagyon vágynék már valakire, de bárki közeledik hozzám, mindig csak a valóságshow-hőst látja bennem. Ez teljesen kiborít. De amit talán magamnak sem merek bevallani, hogy a Fecó iránt érzett érzéseim még mindig nem múltak el teljesen” – sóhajtozott a Blikknek Dya.
Fecó – aki már Győzikével is duettezett és a haknik mellett dinnyét árul – nagyon sajnálja Dyát, de nem hagyja el nejét. „Soha nem volt alkalmunk ezt megbeszélni egymással, úgyhogy éppen itt az ideje leülnünk és tisztázni a helyzetet. Remélem, ezzel tudok neki segíteni” – nyilatkozta a Blikknek Fecó.

Még mindig üldözi szerelmével kollégáját az RTL-es

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top