Ők irigykedtek a Szinetár–Bereczki-párosra

Sokan irigykedtek Szinetár Dórára és Bereczki Zoltánra a szakmából. A Blikk értesülése szerint igazi barátságot nem is nagyon tudtak kialakítani a kollégáikkal.

Mondhatni egyedül kell megbirkóznia a válással nemcsak Dórának, de Zolinak is. Egy kolléga arról számolt be a Blikknek, hogy az egykori házaspárnak alig van barátja. „Nem csupán a színházban, a magánéletben is mindketten híján vannak barátoknak. Elképzelhető, hogy a szakmai sikereikre koncentrálva tudatosan alakították ezt így, vagy nem is jutott idejük a barátkozásra a rengeteg munka mellett. Azonban tény, hogy most, amikor baj van, nem igazán tudnak a családjukon kívül máshoz fordulni” – mondta a Blikknek egy színházi berkekben jártas személy. Ám arról is suttognak, hogy számos kollégájuk irigykedett a házaspár sikerére.  

Ők irigykedtek a Szinetár-Bereczki párosra

 


Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

epipapi 2012-08-18 21:16

HINNYE!

Arriata 2012-08-18 17:53

Csinaljon mar valamit Rubint Reka, vagy Norbi, hogy

ne a B-Sz  parosrol szoljon minden masodik cikk!!!!

 

Reka, Norbi!  Help!!!

 

 

adambartha 2012-08-18 17:29

Őszintén szólva,mindig vannak akik féltékenykednek mások kapcsolatára. S milyen érdekes az hogy mikor azok szakítanak ők azok akik a legjobban sajnálják. Mert nem tudnak róluk beszélni. Azok akik ezt figyelik olyanok mint az öreglányok a templomba. Figyelik,kibeszélik,majd vagy nevetnek rajta vagy szomorkodnak.Nincsenek nekik barátok?na és? számukra az volt a fontos,hogy gyerekek legyenek és ott ahol szeretnek lenni 100%ban teljesítsenek. senki ne modja,vele nem esett meg,hogy a munkája és a kapcsolata fontos volt a barátoknál. Mindent vissza lehet csinálni,persze ha az ember akarja.

ladybird65 2012-08-18 17:20

Igazatok van. Nagyon unalmas már ez a csámcsomgás. Békén kéne hagyni már őket. Ők intelligensen intézik a válást, nem hakniznak azzal, hogy egymást lejárassák, erre a bulvár nem bír magával.

Mi a fura abban, hogy kevés barátjuk volt? A mai világban az embereknek ezer egy dolguk van, pláne, ahol két gyerek is van. A színészeknek is eléggé meg kell dolgozniuk a pénzükért, ha nem csak tengődni akarnak, hanem kicsivel többet szeretnének elérni. Biztos nem unatkoztak. Egyébként meg ott voltak egymásnak. Talán nem is hiányzott nekik a baráti társaság.  Ő dolguk, nem?

Arriata 2012-08-18 17:11

Bocs.

a Topiknyitora akartam reagalni

bar a te irasoddal is egyetertek

Arriata 2012-08-18 17:11

Kik?

 

KIK  ????

 

 

Pista es Joska ?    Andras es  Bela ?

 

Mert a cikkbol ugyan ki nem derul ! 

tuti44 2012-08-18 16:50

Miért nem bírják már abbahagyni az életükön való csámcsogást? Nagyon unalmas téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biz Isten, szánalmas műfaj ez a bulvár.

Nők Lapja Cafe 2012-08-18 16:50

Sokan irigykedtek Szinetár Dórára és Bereczki Zoltánra a szakmából. A Blikk értesülése szerint igazi barátságot nem is nagyon tudtak kialakítani a kollégáikkal.

Nők Lapja Café: Ők irigykedtek a Szinetár-Bereczki párosra

Videó