Ők irigykedtek a Szinetár–Bereczki-párosra

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sokan irigykedtek Szinetár Dórára és Bereczki Zoltánra a szakmából. A Blikk értesülése szerint igazi barátságot nem is nagyon tudtak kialakítani a kollégáikkal.
2012. 08. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mondhatni egyedül kell megbirkóznia a válással nemcsak Dórának, de Zolinak is. Egy kolléga arról számolt be a Blikknek, hogy az egykori házaspárnak alig van barátja. „Nem csupán a színházban, a magánéletben is mindketten híján vannak barátoknak. Elképzelhető, hogy a szakmai sikereikre koncentrálva tudatosan alakították ezt így, vagy nem is jutott idejük a barátkozásra a rengeteg munka mellett. Azonban tény, hogy most, amikor baj van, nem igazán tudnak a családjukon kívül máshoz fordulni” – mondta a Blikknek egy színházi berkekben jártas személy. Ám arról is suttognak, hogy számos kollégájuk irigykedett a házaspár sikerére.  

Ők irigykedtek a Szinetár-Bereczki párosra

 

Olvass tovább

Hozzászólások

Rena__ 2012-08-18 23:39

Ha ennyire nem vagy itthon az itthonban, akkor kattintgass a cikkben lévő linkekre, és mindent megtudsz.

süttyő 2012-08-18 21:24

De kik azok az ők? Miről szól ez a cikk egyáltalán?

olgy 2012-08-18 21:21

Minden csoda 3 napig tart!Bárkivel megtörténhet egy ilyen dolog,nem kellene ennyit foglalkozni velük.Egyébként sem lélekemelő egy ilyen sorsot átélni az illetékeseknek,minek kell még ragozni!Becsülettel kinyilatkozták szándékaikat,majd Ők jeleznek ha mondandójuk van felénk.Az meg hogy ki miért írígykedett szóra sem érdemes!Kis hazánkban ez a trendi,főleg amióta díjazzák az írígységet!Aranyosak,helyesek szépek,és előadásaikban csodálatosak voltak,de ha ennek így kellett lennie senkinek nincs beleszólása!A sors nagy rendező,véletlenek pedig nincsennek!!!

epipapi 2012-08-18 21:16

HINNYE!

Arriata 2012-08-18 17:53

Csinaljon mar valamit Rubint Reka, vagy Norbi, hogy

ne a B-Sz  parosrol szoljon minden masodik cikk!!!!

 

Reka, Norbi!  Help!!!

 

 

adambartha 2012-08-18 17:29

Őszintén szólva,mindig vannak akik féltékenykednek mások kapcsolatára. S milyen érdekes az hogy mikor azok szakítanak ők azok akik a legjobban sajnálják. Mert nem tudnak róluk beszélni. Azok akik ezt figyelik olyanok mint az öreglányok a templomba. Figyelik,kibeszélik,majd vagy nevetnek rajta vagy szomorkodnak.Nincsenek nekik barátok?na és? számukra az volt a fontos,hogy gyerekek legyenek és ott ahol szeretnek lenni 100%ban teljesítsenek. senki ne modja,vele nem esett meg,hogy a munkája és a kapcsolata fontos volt a barátoknál. Mindent vissza lehet csinálni,persze ha az ember akarja.

ladybird65 2012-08-18 17:20

Igazatok van. Nagyon unalmas már ez a csámcsomgás. Békén kéne hagyni már őket. Ők intelligensen intézik a válást, nem hakniznak azzal, hogy egymást lejárassák, erre a bulvár nem bír magával.

Mi a fura abban, hogy kevés barátjuk volt? A mai világban az embereknek ezer egy dolguk van, pláne, ahol két gyerek is van. A színészeknek is eléggé meg kell dolgozniuk a pénzükért, ha nem csak tengődni akarnak, hanem kicsivel többet szeretnének elérni. Biztos nem unatkoztak. Egyébként meg ott voltak egymásnak. Talán nem is hiányzott nekik a baráti társaság.  Ő dolguk, nem?