Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lánya

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Gáspár Győző a Borsnak elmondta, miért is utazott a lánya Miamiba. Az utazásról már két napja írtak a lapok, ám a választ csak most árulta el Evelin édesapja.
2012. 08. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lányaAhogyan arról mi is beszámoltunk, a nagyobbik Gáspár lány büszkén posztolt ki  magáról több fotót is egy közösségi oldalon. A képeken – amelyek Miamiban készültek – az óceán forró homokjában heverészik, vagy épp strandol. Sokan azt gondolták, hogy a lány luxusnyaralást kapott édesapjától, ám apja bejegyzése másról tanúskodik. „Osztály-buli! Miami Beach Florida! Már három hete nem láttalak, hallom, hogy szuper lett az írásbeli szakdolgozatod! Imádlak és hiányzol, de a suli nagyon fontos neked, ügyes vagy! Szeretlek! Jó tanulást és kitartást kívánok!”
– írta lánya legfrissebb fényképe alá Győzike.

Vagyis Evelin tanulni ment az Egyesült Államokba. „Evelin májusban adott be egy pályázatot, amit megnyert, így ösztöndíjasként folytathatja a tanulmányait Miamiban” – mondta Gáspár Győző a Borsnak. A showman kiemelte, hogy feleségével együtt roppant büszke a lányára. Evelin legkorábban szeptember végén látogathat haza Győző állítása szerint, de az is lehet, hogy csak karácsonykor lesz erre alkalma. Ha így lesz, addig Bea asszony vagy Győzike egyszer kirepül Evelinhez.
Címkék: Győzike lánya
Olvass tovább

Hozzászólások

farkasne63 2013-08-17 22:56

Például úgy, hogy hazudik. Ahogy ez bizonyos körökben nemzeti sport.

farkasne63 2013-08-17 22:51

Ilyenkor nincs suli ott sem, szakdolgozat meg középiskolában főleg nincs. Még a végén kiderül, hogy Győzike okos lányából professzor lesz. Esetleg már le is doktorált. Azt hiszi ez a szerencsétlen, hogy mindenki olyan agyalágyult, hogy beveszi a süket dumáját a tanulásról? Még hogy angolul és franciául tud, meg amerikai egyetem, majd pont ő...

Torolt_felhasznalo_813897 2012-08-19 23:34

Csillagmező, ez a kérdés már ki lett többször tárgyalva.

Én egyetlen Győzike műsort sem néztem meg, direkt nem, mert csak idegesítene a primitivség.

Ennek ellenére sokmindent tudok a családról, mivel az volt a rendszer, hogy a műsoruk előtt félóránként nyomtak előzetest, amit ha akartam, ha nem, néznem kellett, az egyéb műsorok között.

Nekem is feltűnt az irásbeli szakdolgozat emlegetése. Ez is elég primitiven hangzott, mivel úgy tudom, szakdolgozatot (diplomamunkát) a tanulmányok befejezésekor írnak a hallgatók. 

Torolt_felhasznalo_667442 2012-08-19 08:15

Nem, nem az USA-ban volt. 

Torolt_felhasznalo_705786 2012-08-19 07:23

na mostmar kepben vagyok koszi. ennek ellenere sem erdekel hogy mibol ment ki a gaspar lany, nem valt ki belolem semmilyen erzest. Nem irom le megint a tobbit, lasd 39-es hsz.

bababetű 2012-08-18 23:49

Csak, hogy képben legyeél:

 

győzike adócsalás miatt járkál bíróságra, lévén volt a győzike só, amiért azt rtl fizetett. Csakhogy nem győzéknek, meg az asszonynak, hanem egy kft-nek.

Aki állítólag egy fillért sem fizetett ki győzikééknek, így nekik ezért nem keletkezett adófizetési kötetelezettségük ugyebár...és annyira vajszívű, drága édes ez a győzike, hogy nem is kérte soha a kft tulajdonosaitól a lét, amit ő győzike a győzike sóért kapott.....

 

Azaz győzikéék adót csaltak, nem is soványkát.

 

És dőzsölnek, nyaralnak, stb. 

 

Na EZ a vérlázító, ez a minősíthetetlen nyílt csalás és dőzsölés. 

bababetű 2012-08-18 23:41

Hú, no téged se az agyad miatt szeretnek. :D