Sztárok

Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lánya

Gáspár Győző a Borsnak elmondta, miért is utazott a lánya Miamiba. Az utazásról már két napja írtak a lapok, ám a választ csak most árulta el Evelin édesapja.

Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lányaAhogyan arról mi is beszámoltunk, a nagyobbik Gáspár lány büszkén posztolt ki  magáról több fotót is egy közösségi oldalon. A képeken – amelyek Miamiban készültek – az óceán forró homokjában heverészik, vagy épp strandol. Sokan azt gondolták, hogy a lány luxusnyaralást kapott édesapjától, ám apja bejegyzése másról tanúskodik. „Osztály-buli! Miami Beach Florida! Már három hete nem láttalak, hallom, hogy szuper lett az írásbeli szakdolgozatod! Imádlak és hiányzol, de a suli nagyon fontos neked, ügyes vagy! Szeretlek! Jó tanulást és kitartást kívánok!” – írta lánya legfrissebb fényképe alá Győzike.

Vagyis Evelin tanulni ment az Egyesült Államokba. „Evelin májusban adott be egy pályázatot, amit megnyert, így ösztöndíjasként folytathatja a tanulmányait Miamiban” – mondta Gáspár Győző a Borsnak. A showman kiemelte, hogy feleségével együtt roppant büszke a lányára. Evelin legkorábban szeptember végén látogathat haza Győző állítása szerint, de az is lehet, hogy csak karácsonykor lesz erre alkalma. Ha így lesz, addig Bea asszony vagy Győzike egyszer kirepül Evelinhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top