Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lánya

Gáspár Győző a Borsnak elmondta, miért is utazott a lánya Miamiba. Az utazásról már két napja írtak a lapok, ám a választ csak most árulta el Evelin édesapja.
Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lányaAhogyan arról mi is beszámoltunk, a nagyobbik Gáspár lány büszkén posztolt ki  magáról több fotót is egy közösségi oldalon. A képeken – amelyek Miamiban készültek – az óceán forró homokjában heverészik, vagy épp strandol. Sokan azt gondolták, hogy a lány luxusnyaralást kapott édesapjától, ám apja bejegyzése másról tanúskodik. „Osztály-buli! Miami Beach Florida! Már három hete nem láttalak, hallom, hogy szuper lett az írásbeli szakdolgozatod! Imádlak és hiányzol, de a suli nagyon fontos neked, ügyes vagy! Szeretlek! Jó tanulást és kitartást kívánok!” – írta lánya legfrissebb fényképe alá Győzike.

Vagyis Evelin tanulni ment az Egyesült Államokba. „Evelin májusban adott be egy pályázatot, amit megnyert, így ösztöndíjasként folytathatja a tanulmányait Miamiban” – mondta Gáspár Győző a Borsnak. A showman kiemelte, hogy feleségével együtt roppant büszke a lányára. Evelin legkorábban szeptember végén látogathat haza Győző állítása szerint, de az is lehet, hogy csak karácsonykor lesz erre alkalma. Ha így lesz, addig Bea asszony vagy Győzike egyszer kirepül Evelinhez.
Címkék: Győzike, lánya

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Zakuro2 2012-08-18 14:09

Előre jelzem,hogy nem szeretem Győtikét,és mivel közömbös nem is néztem,nézem a műsorait.Viszont a pénzt amit kapott,azért adták neki,mert volt rá kereslet!Az emberek megnézték a műsorait,hívták,fizettek érte.Hülye lett volna nem meglovagolni a sikert,élt a lehetőséggel!

Torolt_felhasznalo_705786 2012-08-18 14:01

Most miért fáj az nektek hogy hol tanul a Gáspár Győző lánya???? és hogy miből...???

Nem tök mindegy????? Nem a Ti fizetésetekből tanul!

Ő legalább tanul és akarja vmire vinni...nem úgy mint sok más fiatal....

 

ennyi. 

pipacs34 2012-08-18 14:00

komoly ügy

Torolt_felhasznalo_325942 2012-08-18 13:54

papa

Torolt_felhasznalo_325942 2012-08-18 13:54

A kedves pap, éhezik, nyomorog.

NAV vizsgálat van náluk.

Vajon miért?

 

Ja, nem érdekel, de mindig azok sirnak, akiknek van.

Torolt_felhasznalo_609166 2012-08-18 13:52

Azt azert nem art tudni, hogy az osztondij fedezheti a lany tanulasat, de nem fedezi sem a betegbiztositasat sem az oltozkodest , az osszes etkezest kozlekedest stb. stb.

 

EZEKET a szuloknek kell fedezni. Vajon mibol is???

envagyok919 2012-08-18 13:45

Végül is amennyi adótartozást összehozott az állammal, vagyis velünk szemben mindenki Győzikéje, abból már tudja Amerikában taníttatni a lányát, és röpködni ki hozzá látogatóba.
Nem irigységből mondom, félreértés ne essék.
Ha a család legálisan összerakja, és arra teszi fel mindenét, hogy a gyerekének lehetőséget építsen fel, minden elismerésem. De lopott pénzből, már nem gondolom.
Ha a Viszkis a lopott pénzt a gyermekére, annak továbbtanulására használta volna fel, mi lenne a véleménye a kedves olvasóközönségnek?

Nők Lapja Cafe 2012-08-18 13:45

Gáspár Győző a Borsnak elmondta, miért is utazott a lánya Miamiba. Az utazásról más két napja írtak a lapok, ám a választ csak most árulta el Evelin édesapja.

Nők Lapja Café: Kiderült! Ezért ment Miamiba Győző lánya

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó