Sztárok

Átverték a Barátok közt sztárját

Becsapták az erdélyi nyaralásán Várkonyi Andrást. Éppen felújítás alatt állt a termálfürdő, ahova többórás vezetés után megérkezett. A színész azonban feltalálta magát – írja a Bors.

Átverték a Barátok közt sztárjátVárkonyi András ezen a nyáron kocsival indult felfedezni Erdélyt, a cél pedig a parajdi termálfürdő volt. A csaknem tízórás kocsiút után egy romos, üres medence partjára érkezett meg a Barátok közt Vili bácsija. „Nagyon ráfáztunk ezzel az úttal. A megérkezésünk után azonnal lementünk a fürdőbe, ahol egy feltört betonú medencét találtunk. Szinte hihetetlen, de a nyári szezon közepén újítják fel a strandot” – panaszkodott az immár nagypapa sorozatsztár, aki ezek után Szovátában, a Medve-tónál vigasztalódott nejével. Mint mondja, fantasztikusan érezték ott magukat, a vendéglátóik a tenyerükön hordozták. A pikáns ügybe keveredő Várkonyinak azonban már nem sok ideje marad pihenni, hiszen hamarosan újra bevonul a szappanopera stúdiójába forgatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top