Így lett sikeres Bereczki

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Sokat keresett duettlemezével és közös fellépéseivel az immár válófélben lévő művészpár. Bereczki Zoltán szorgalmasan építette a karrierjét – írja a Blikk.
2012. 08. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Így építette a karrierjét BereczkiTöbb tízmilliót kereshettek közösen a 7 év házasság alatt, a rendezői munkát bukó Bereczki Zoltán azonban a pénzen felül jóval többet nyert - írja a Blikk.
Az akkor 23 éves fiú a karrierje kezdetén csöppent bele a művészcsalád életébe. A sikerre azonban nem kellett sokat várnia, hamar ismertté vált, és az Operettszínházba is bekerült.

Négy éven keresztül a szülőkkel közösen éltek a családi házban. A Blikk állítja: Bereczki első – Száz év című – lemeze Dóra segítségével jelent meg, ám a sikert végül a duettalbumok és a közös fellépések hozták meg.

A Szinetár család házából idővel egy budakalászi házba költöztek, ami azonban nem közös tulajdon volt, hanem a szülőké. Mint a bulvárlap megtudta, a szülők, amiben csak tudták, támogatták Bereczkit, annak ellenére is, hogy eleinte Szinetár Miklós nem szimpatizált vele és a lányával kötött házasságával sem. A pár mindenesetre közösen 5 duettlemezt hozott össze, és folyamatosan járták az országot. Az immár válófélben lévő művészpár havonta olykor 30-40 fellépést is elvállalt, mostanában már 500 ezer forintos gázsiért – tudta meg a Blikk. Bereczki karrierje végül a Megasztárban csúcsosodott ki, amelynek zsűriszékébe többmilliós tiszteletdíjért ült be.
Olvass tovább

Hozzászólások

epipapi 2012-08-17 10:23

"eleinte Szinetár Miklós nem szimpatizált vele és a lányával kötött házasságával sem."

Én sohasem.............

Arriata 2012-08-17 08:48

Ugy tunik ami a sikeruk volt, az lett a vesztuk is

a sok sok kozos fellepes

valoban havi 30-40 nagyon sok.

mikor lehet beszelgetni?

mikor lehet megnezni egyutt egy filmet?

mikor lehet leulni a kertbe egy jo pohar borral?

mikor lehet kirandulni?

...

 

..........  

 

 

Arriata 2012-08-17 08:37

Nagyon orulok hogy Dora es a szulei voltak olyan elorelatok es meg is engedhettek maguknak hogy ne legyen kozos tulajdonu az ingatlan, igy legalabb most ezen nem kell problemazni.

 

A cikkhez nem lehet mar mit hozzatenni. elvalnak. kesz.

talan kulon, mas parral majd boldogabbak lesznek

 

 

Torolt_felhasznalo_118041 2012-08-17 08:00

Egyetértek! Ha nem lett volna igazán tehetséges Berecki...ilyen tehetséges családban inkább nevetségessé vált volna mint felkapottá...:) Kívánom mindkettőjüknek, hogy találják meg amit keresnek...! :)

Melbacsoki 2012-08-17 07:58

Igen! Ez a "kis nyikhaj" mindent Dórinak köszönhet...aztán most már túl elszállt ,Bereczki már régóta nem a földön jár sajnos!!!

business 2012-08-17 07:49

Lényeges dolog, hogy mindkét ember nagyon tehetséges, és elkötelezett színpadi ember, de azt azért nem értem, mi a csudáért kellett ennyi fellépést vállalni - gondolom nem szárazkenyérre kellett - hogy rámehessen a házasságuk?

Az ember a családját segíti ahogy, és ahol tudja, gondolom a szülők nem azzal indítottak hogy úgy is elválnak.

Én is szerethető nőnek látom Szinetár Dórát, aztán ki tudja mi mindannyian kívülállók vagyunk! 

nekezd 2012-08-17 07:42

Hali!

Az ember segíti a családtagjait ahogy tudja.

Bereczki családtag volt.

Egyébként szerethető nőnek képzelem el Szinetár Dórát, nem tartom valószínűnek, hogy érdekből élhettek szépen  sokáig. Valami elromlott, van ilyen.

Nem tudom, melyiküknek fáj ez nagyon, de neki sok erőt kiívánok, mert nem könnyű túljutni egy ilyen helyzeten.