Sztárok

Légy te a sztárok kedvenc újságírója! – 5 csillagos újságíróképzés

Részese szeretnél lenni annak a pörgésnek, amit csak egy gossiphetilap szerkesztősége biztosíthat? Akkor nálunk a helyed! Tanulj meg mindent a Story, a Best és a Storyonline készítőitől. A legsikeresebb tanuló külsős munkatársként is kipróbálhatja magát.

Légy te a sztárok kedvenc újságírója! - 5 csillagos újságíróképzésSzeretnél tudósítani exkluzív partikról? Érdekel a sztárok világa, kívülről tudod a tehetségkutatók szereplőinek életét? Naprakész vagy a pletykákban, és szeretnéd megismerni ezt a szakmát? Ha megvan benned a G-faktor, akkor most a vezető szórakoztató hetilapok és online termékek (Story magazin, Best magazin, Storyonline, NLCafé) alkotóitól tanulhatod meg mindazt, amire egy jó gossipújságírónak szüksége van!

Ráadásul a hétről hétre kapott házi feladatok közül a legjobbak megjelenhetnek a kiadó már említett termékeiben, valamint a tanfolyam legjobb tanulója a későbbiekben külsős munkatársként is kipróbálhatja magát a szerkesztőségekben!

Ne késlekedj, a tanfolyam szeptember 28-án indul a Sanoma Média Akadémián! Jelentkezés itt. További részletek itt.

Légy te a sztárok kedvenc újságírója! - 5 csillagos újságíróképzésPeller Mariann ajánlásával!

Mariann esküvőjéről a nyilvánosság a Sanoma Media magazinjának exkluzív tudósításából szerzett tudomást, de a műsorvezető szintén a kiadó lapjában számolt be először arról is, hogy gyermeket vár. „A Story és a Best magazin kiadója, a Sanoma Media Budapest Zrt. Magyarország egyik legnagyobb médiavállalata. A munkatársai nemcsak felkészültek, tájékozottak, hanem szakmailag is a legképzettebbek. Ezért bízom meg a Bestben, ami egyébként az ország legnépszerűbb, legnagyobb példányszámban eladott sztármagazinja a Story magazin mellett” – mondta Mariann.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top