Munkáját bukta Bereczki a válás miatt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A Szinetár Dórával való szakítása miatt elmarad a színész rendezői bemutatkozása a Mikroszkóp Színpadon. A válófélben lévő házaspár nem vállalta, hogy hat héten át együtt dolgozzon – írja a Bors.
2012. 08. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Munkáját bukta Bereczki a válás miattMagánéleti gondjai miatt elbukta élete első rendezésének lehetőségét Bereczki Zoltán. A Mikroszkóp Színpadon jövőre mutatják be az Edith és Marlene-t Szinetár Dóra főszereplésével. Ez a darab mérföldkőnek ígérkezett Bereczki számára: életében először nem színésztársa, hanem rendezője lett volna a feleségének. A színész az elmúlt napokban visszalépett a rendezéstől. Mint Ferenczi Orsolya, a színészpár menedzsere elmondta, Bereczki és Szinetár közösen döntöttek úgy, hogy a színész mégsem rendezi meg a darabot. „Ez rendkívül szoros együttműködést feltételez, ezért átbeszélték, hogy a privát kapcsolatuk érdekében nem kockáztatják meg, hogy hat hétre össze legyenek zárva. Ez sem kettejüknek, sem a szereplőknek, sem a darabnak nem tenne jót” – hangsúlyozta a menedzser, aki szerint Bereczki visszalépése korántsem jelenti azt, hogy feladja élete álmát. A színész ugyanis már javában tárgyalásokat folytat egy másik darabról, amelyet szívesen megrendezne.
Olvass tovább

Hozzászólások

ladybird65 2012-08-16 17:47

Hát, mondasz valamit. Én sem tudnám elképzelni, hogy együtt dolgozzunk a párommal. Igaz, a mienk meg a másik véglet, mert mi meg alig találkozunk. Ez sem jó.

Emsi 2012-08-16 14:24

Van ez így mással is! Csak most megint lehet miről csámcsogni az újságoknak! Amúgy szerintem nem túl izgalmas téma ez. Annyi minden másról lehetne beszélni, ami sokkal fontosabb! Ettől én még fogok tudni éjjelente aludni, nem vágott földhöz a hír!

Goldmund 2012-08-16 09:34

Eleve nem tartom szerencsésnek összekeverni a magánéleti és a munkabeli kapcsolatokat.

Még ha jó is lett volna a házasságuk, akkor is előfordulhat, hogy reggel pont összevesznek valamin és utána napközben fogcsikorgatva kell együtt dolgozniuk. Ne mondja nekem senki, hogy ez eredményes!

TiaMaria 2012-08-16 07:35

túl fogják élni, ennyi bajuk legyen csupán

 

más elbukja a fél vagy egész házát, vagyonát a válás miatt

 

 

olcsón megúszta Zoli  

 

 

mellesleg nekem ez nagoyn szimpatikus :

" a privát kapcsolatuk érdekében nem kockáztatják meg,"

epipapi 2012-08-16 07:29

Egyikük sem a kedvencem...

Nők Lapja Cafe 2012-08-16 07:29

A Szinetár Dórával való szakítása miatt elmarad a színész rendezői bemutatkozása a Mikroszkóp Színpadon. A válófélben lévő házaspár nem vállalta, hogy hat héten át együtt dolgozzon - írja a Bors.

Nők Lapja Café: Munkáját bukta Bereczki a válás miatt