Sztárok

Munkáját bukta Bereczki a válás miatt

A Szinetár Dórával való szakítása miatt elmarad a színész rendezői bemutatkozása a Mikroszkóp Színpadon. A válófélben lévő házaspár nem vállalta, hogy hat héten át együtt dolgozzon – írja a Bors.

Munkáját bukta Bereczki a válás miattMagánéleti gondjai miatt elbukta élete első rendezésének lehetőségét Bereczki Zoltán. A Mikroszkóp Színpadon jövőre mutatják be az Edith és Marlene-t Szinetár Dóra főszereplésével. Ez a darab mérföldkőnek ígérkezett Bereczki számára: életében először nem színésztársa, hanem rendezője lett volna a feleségének. A színész az elmúlt napokban visszalépett a rendezéstől. Mint Ferenczi Orsolya, a színészpár menedzsere elmondta, Bereczki és Szinetár közösen döntöttek úgy, hogy a színész mégsem rendezi meg a darabot. „Ez rendkívül szoros együttműködést feltételez, ezért átbeszélték, hogy a privát kapcsolatuk érdekében nem kockáztatják meg, hogy hat hétre össze legyenek zárva. Ez sem kettejüknek, sem a szereplőknek, sem a darabnak nem tenne jót” – hangsúlyozta a menedzser, aki szerint Bereczki visszalépése korántsem jelenti azt, hogy feladja élete álmát. A színész ugyanis már javában tárgyalásokat folytat egy másik darabról, amelyet szívesen megrendezne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top