Sztárok

Ennyit keresnek a The Voice zsűritagjai

A Megasztár előző ítészgárdájához képest sztárgázsi várja az új tehetségkutató mestereit. A négy zenészgenerációt képviselő ítész már most tudja, sok mindenben nem fognak egyetérteni egymással – írja a Bors.

Ennyit keresnek a The Voice zsűritagjaiA Megasztár 4–5.-ben átlagosan 8, a produkció 6. szériájában pedig átlagosan 4 milliót kaptak a zsűritagok. A bulvárlap úgy tudja, az ősszel induló The Voice – Magyarország hangja című műsor egyik ítésze 7 millióért vállalta el a zsűrizést. Mivel a tehetségkutató mind a négy mestere új zsűritag, feltehetően mindnyájan hasonló feltételeket kaptak a TV2-től, vagyis – a Bors szerint – nagy eltérések nem lehetnek a béreikben. A tiszteletdíjnak pedig valamilyen szinten kárpótolnia kell a mestert a kihagyott koncertekért. Az ítészek amúgy félve ülnek a zsűriasztalhoz, nyomasztja őket a rájuk háruló hatalmas felelősség. Malek Andrea, Somló Tamás, Mező Misi és Caramel már most jelezte, a hallásuk és az ízlésük annyira különböző, hogy valószínűleg sok mindenben nem fognak egyetérteni egymással. Az ízléskülönbséget a mesterek generációs sokszínűségével magyarázzák.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top