Sztárok

Caramel kiosztotta a tinisztárokat

A hamarosan induló új tehetségkutató zsűritagja kifakadt a maguktól eltelő, énekesi babérokra vágyó 16-17 éves fiúkon. Az egykori megasztárost ugyanis zavarják a kinézetük miatt sikeres tinik – írja a Blikk.

Caramel kiosztotta a tinisztárokatA TV2-n ősszel induló The Voice – Magyarország hangja show-ban a zsűri tagjai háttal ülnek majd a jelentkezőknek, így csupán a hangjukat hallják. Ez a koncepció kifejezetten tetszik Caramelnek, aki rosszul érzi magát a kockás hasú, de jól öltözött, tehetségtelen tinisztároktól. „Tele van a t…öm a 16-17 éves szépfiúkkal, akik kiállnak a színpadra kockás hassal, gyönyörűen felöltözve, de ezen kívül semmi nincs mögöttük. Ennek ellenére követendő példaként szolgálnak a társaik számára. Aki pedig nem úgy néz ki, érezze rosszul magát” – jelentette ki az énekes. A tehetségkutató zsűritagja szerint ezek a tinisztárok azt sugallják a megjelenésükkel, hogy ha más nem képes így megjelenni a színpadon, mint ők, akkor esélye sincs a fennmaradásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top