Miért vártak Szinetárék?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A válófélben lévő házaspár közös otthona amúgy már hetek óta üresen áll- állítja a Blikk. Eközben a Bors arról cikkez, hogy Szinetáréknak egyáltalán nem lett kevesebb fellépése a válás miatt.
2012. 08. 14. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Szinetárék még hónapokig színleltek volnaSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán tökéletesen tisztában volt azzal, hogy nem lehet a sikeres karrierjüket magánéleti válság miatt kockára tenni. Ezért a különválás bejelentését is az aktuális felkéréseikhez igazították - állítja a Bors.
A lap úgy tudja, a már hónapok óta külön élő házaspár azért várt a nagy bejelentéssel, mert kíváncsiak voltak arra, hogy Dóra megkapja-e a felkérést a The Voice zsűrijébe, ám végül Malek Andrea lett a befutó.
Mint a Bors megtudta, Szinetárék féltek a rajongók reakciójától, ám a válás bejelentése nyomán nem fordultak el tőlük, hiszen eddig a művészházaspár egyetlen koncertjét sem mondták le a szervezők. Sőt elképzelhető, hogy ezek után még kelendőbbek lesznek.

Mint a Blikk megtudta, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán már hetek óta nem lakik a közös budakalászi házukban. A szomszédok szerint a házaspár a utóbbi időben egyáltalán nem tartózkodott odahaza. A bulvárlap értesülése szerint a színésznőnek a szülei vettek egy másik házat, ahol a gyerekeivel él, ezért üres a korábbi közös fészek.

Olvass tovább

Hozzászólások

ladybird65 2012-08-14 17:10

Szívemből szóltál. Hiába nem nyilatkoznak a boldogtalanok, csak megpróbálnak minden nap róluk valami förmedvényt rittyenteni. Próbálják ragozni a semmit, de nem nagyon megy.

Egyébként jól teszik, hogy nem nyilatkoznak.

Amikor egyik nap a Mokkában bejátszották azt a pár hetes felvételt, ott Dórit nagyon szomorúnak láttam. Amikor pedig meg akart szólalni, a férje rögtön belefojtotta a szót. 

mamóka 2012-08-14 13:34

Sajnos, érthető ebben a viágban. Nekünk más a munkánk. Nekem abszolút nem szimpatikus Bereczki, de mind a kettőjüknél nagyon pozitív, hogy nem nyilatkoznak erre-arra. Lehet, ez is üzlet, de számomra inkább intelligens hozzáállás.

 

Torolt_felhasznalo_868256 2012-08-14 12:08

Nelli, bezöldültél? :-))))

TiaMaria 2012-08-14 11:34

" A bulvárlap értesülése szerint  ........  "

 

 

ti is azok vagytok már    

nelligreen 2012-08-14 10:26

Leakadhatnátok már róluk.

epipapi 2012-08-14 10:17

Dóra rutinos váló...........

Nők Lapja Cafe 2012-08-14 10:17

A válófélben lévő házaspár közös otthona amúgy már hetek óta üresen áll- állítja a Blikk. Eközben a Bors arról cikkez, hogy Szinetáréknak egyáltalán nem lett kevesebb fellépése a válás miatt.

Nők Lapja Café: Miért vártak Szinetárék?