Sztárok

Kórházba ment a Barátok közt sztárja

Egyelőre nem derült ki, mitől ájult el Rékasi Károly a családi nyaralás alatt. A színész ezért úgy döntött, alaposan kivizsgáltatja magát – írja a Bors.

Kórházba vonul a Barátok közt sztárjaRékasi Károlynak már egyre jobb a közérzete, ám az továbbra sem tisztázódott, hogy mitől vesztette el az eszméletét, aminek következtében mentővel kellett kórházba vinni. Akkor egy vírusra gyanakodtak, de az orvosok azt tanácsolták neki, hogy nézesse meg magát. Ezért az elkövetkező napokban a Szent János Kórház belgyógyászati osztályán újabb vizsgálatok alá vetik az 50 éves színészt. „Azért csinálom végig, mert egyrészt az ember felelős önmagáért, másrészt meg a családomnak is tartozom ennyivel” – jelentette ki a feleségével verekedő sorozatsztár, aki 6 kilót fogyott az elmúlt hetekben. Rékasira amúgy hamarosan már komoly munkák várnak, hiszen augusztus 21-én startol a Barátok közt új évada, és a forgatások is beindulnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top