Sztárok

Egyedülálló fesztivál, egyedülálló helyszín, egyedülálló élmény!

Vár benneteket a Unique Fesztivál! Augusztus 23–25. között lenyűgöző helyszínen, a Budavári Palotában, világsztárok koncertjeivel vár a főváros legújabb fesztiválja, ahol a páratlan koncertélmény mellett igazi fesztiválhangulatban lehet részetek, ha a Várnegyedbe látogattok.

A Unique Zenei Fesztivál nyitónapján, csütörtökön, igazi sztárparádéval várunk, ugyanis a nyolcvanas évek rock- és poplegendái lépnek színpadra. A Unique Terasz első fellépője a magyar rockzene történetének egyik legmeghatározóbb együttese, a Piramis, amelyet a nyolcvanas évek karcos hangú rockdívája, Bonnie Tyler követ. A másik helyszín, a Unique Aréna programját az elmúlt évtizedek egyik sztárcsapata, a Neoton Família élő koncertje nyitja meg, és ez még csak a kezdet! Ezen az estén a nyolcvanas évek egyik szexszimbóluma, a brit énekesnő, Kim Wilde, majd a többszörös platinalemezes, Brit Award-díjas Rick Astley ad fergeteges élő koncertet! Az Aréna programját csütörtök este a Disco ABC sztárdiszkósainak (Arató, B.Tóth és Cintula) retrobulija zárja.

Egyedülálló fesztivál, egyedülálló helyszín, egyedülálló élmény!

 

Augusztus 24-én, pénteken a legsikeresebb német együttes, a 25 millió lemezt eladott Scooter lesz a Unique Terasz sztárfellépője. Előttük azonban két magyar sztárcsapat, az Anima Sound System és a Neo lép fel. Ha ezen a napon a Unique Arénába váltasz jegyet, részese lehetsz három fantasztikus előadó koncertjének. Bemutatkozik az év hazai felfedezettje, Julia Carpenter, akit napjaink nemzetközi sztárjai, a Grammy-díjra jelölt Paul Van Dyk és a holland Fedde Le Grand követnek.

 

Egyedülálló fesztivál, egyedülálló helyszín, egyedülálló élmény!

 

Augusztus 25-én szombaton a Unique Teraszon a We Love the 90’s-est keretében a fergeteges hangulatról a kilencvenes évek legnépszerűbb magyar együttesei, a Happy Gang, az UFO, az Ámokfutók, a Hip Hop Boyz, az Animal Cannibals és a Kozmix gondoskodnak. Őket a világhírű svájci popsztár, a több slágerlista-vezető dalt magáénak tudható DJ Bobo Dancing Around The World turnéjának budapesti show-ja követ. A fesztivál másik helyszínén, a Unique Arénában ezen a napon olyan nemzetközi sztárok váltják egymást, mint a zenei innovátor, Laidback Luke, valamint az ausztrál Pendulum DJ Set and Verse. Mindkét formáció számos európai és amerikai zenei fesztivál vezető fellépője, akik végre a magyar közönséget is elvarázsolják!

Egyedülálló fesztivál, egyedülálló helyszín, egyedülálló élmény!

 

A zenés programok mellett a szervezők természetesen nem feledkeztek meg a klasszikus fesztiválelemekről sem, hiszen a Unique központi helyszínén, a Hunyadi-udvarban – amely mindkét helyszínre váltott jeggyel látogatható – számos gasztronómiai különlegesség, finom borok és ínycsiklandó ételek várnak.

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top