Elbukhatják a csúcsgázsit Szinetárék

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Veszélybe került a válófélben lévő házaspár csúcsgázsija, hiszen Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán együtt járta az országot.
2012. 08. 13. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Elbukhatják a csúcsgázsit SzinetárékUgyan benyújtották már a válókeresetet, az év végéig azonban még együtt kell maradnia a Szinetár–Bereczki házaspárnak a színpadon, hiszen 13 közös leszerződött fellépésük van. A Blikk úgy tudja: ketten együtt félmillióért vállalnak egy-egy fellépést. „Ők így voltak teljes egész. Igazi álompárként járták az országot. Külön-külön nem tudnak majd olyan mértékű sikereket elérni, mint együtt” – nyilatkozta a Blikknek Kenéz Ica koncertszervező.

A Bors értesülése szerint Szinetár Dóra – akinek a helyét Kapócs Zsóka veszi át az Operettszínházban – élvezi a függetlenséget, sőt kifejezetten felszabadult, mióta bejelentették a válást. A szombat esti győri fellépése után a kollégáival kapcsolódott ki egy étteremben. A bulvárlap a színésznő egyik ismerősétől úgy értesült, hogy Dórának jót tett a szakítás, hiszen már nem voltak boldogok Bereczkivel.

Olvass tovább

Hozzászólások

newsees 2012-08-13 11:47

Egyet kell hogy értsek Csutak51-el, nagyon unalmasak vagytok NLC "újságírók" .

csutak51 2012-08-13 11:20

Kedves Nők Lapja,

abba kellene hagyni ezt a Bors-ból szemezgetést!

 

Nagyon visszatetszőek ezek a cikkek legtöbbünknek, biztos, hogy emiatt is csökken az oldal nézettsége!

 

Ennek a párnak is elég baj ez, hogy így alakult az életük, de ők, úgy tűnik, próbálják intelligensen megoldani a magánéletüket.

 

Segíteni kellene őket ebben, azzal, hogy békénhagyják a magánéletüket, és nem ellendrukker-kukkoló cikkeket másolgatni ide! 

TiaMaria 2012-08-13 10:03

én meg úgy tudom az eddig aláírt szerződéseknek eleget tesznek a válás ellenére is

 

 

úgy látszik nem ugyanonnan szerezzük az információkat   

Rya69 2012-08-13 08:32

Így működik "sztáréknál" a kertészkedés..... meleg ágyból ki, melegágyba be....

Nők Lapja Cafe 2012-08-13 08:32

Veszélybe került a válófélben lévő házaspár csúcsgázsija, hiszen Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán együtt járta az országot.

Nők Lapja Café: Elbukhatják a csúcsgázsit Szinetárék