2017. 08. 18. Ilona

Szinetár és Bereczki mindenki előtt színjátékot játszott

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szinetár Dóráról és Bereczki Zoltánról még a kollégák sem sejtették, hogy problémákkal küzdenek. Azt mondják, még arra is odafigyelt a házaspár, hogy együtt érkezzenek és távozzanak a színházból.
2012. 08. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Szinetár és Bereczki mindenki előtt színjátékot játszottSenki nem sejtette, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán már hónapok óta a válás küszöbén áll. A házaspár nemcsak a rajongók előtt titkolta a megromlott házasságot, de még a kollégák sem vettek észre semmit, akikkel szinte naponta találkoztak. „Kifejezetten figyeltek arra, hogy egy-egy színházi előadásra együtt érkezzenek, majd a munkát követően együtt is távozzanak a teátrumból” – mondta a Blikknek egy ismerősük. A szezon végén is közösen távoztak, sőt ezután kézen fogva érkeztek meg egy étterembe, ahol közösen vacsoráztak. Válásukról szóló bejelentésük mindenkit váratlanul ért. Arról még nem tudni, hogy később megmaradnak-e munkában a jól megszokott párosként, de a már előre lekötött közös fellépéseket nem áll szándékukban lemondani.
Olvass tovább

Hozzászólások

TiaMaria 2012-08-12 17:19

- Amikor összeházasodtunk, megkérdeztem Zolitól: mindig szeretni fogsz? Azt mondta, nem tudja, de mindent meg fog tenni azért, hogy így legyen.

TiaMaria 2012-08-12 17:17

http://www.femina.hu/hazai_sztar/szinetar_dora_hazassag

 

ez a cikk a boldog házasságról mindössze másfél éves sincs

 

 

TiaMaria 2012-08-12 16:48

sajnálom őket, hogy idáig jutottak.

 

de még inkább a két gyereket. 

Marci már a  2.apját veszíti el  

 

én is úgy látom h. Zoli mellénye kicsit nagyobb lett mostanában

 

 

na, most  majd az eső sem mossa le róla, amit oly sokszor oly sok helyen hangoztatott, hogy mennyire rosszul esett neki, hogy azzal vádolták, vádolják, hogy (idézem) :  a Dóri hátán kapaszkodott fel.

 

 

 

ladybird65 2012-08-12 16:12

Mondasz valamit.....

De nem irigylem őket, biztos nekik a legrosszabb most. Mindegy, ki kezdeményezi a válást, az mindegyiknek fáj. 

Elmondom, én hogy látom őket. Persze lehet, hogy tévedek és köze sincs a valósághoz. Bereczkinek minden nyilatkozatából az jött le nekem, hogy nagyon nehezen viselte a hiúsága, hogy nem ő a híresebb kettejük közül. Dóra mindig nagyon szerény és visszafogott volt, mintha ezzel próbálna kompenzálni. Az volt az érzésem, hogy szakmai és egyéb féltékenység is van a pasiban. Én láttam őket személyesen egyszer egy nyaralás alkalmával. Ott egy turbékoló párra emlékeztettek. Dórit láttam hajnalban a reptéren, festetlenül is egy nagyon szép arcú lány. De a srác - ne verjen meg az isten, hogy ilyet mondok - még sokkal rondább, mint a tévében. Nagyon magas, csontos, hófehér bőrű, szeplős, lángoló vörös hajú, sárga fogú nagy betűs iszonyat. Nekem még Zámbó Jimmy is vonzóbbnak tűnt, állítom. 

Szerintem Zoli most elérte, amire mindig is vágyott, fut vele a szekér. Nemrég ugye a Megasztárban is zsűrizett, mikor Hajdú műsorába meghívták Bocsiékkal, fürdött a népszerűségben és ki is jelentette, hgoy neki ez jár. Valahogy az az érzésem, hogy végre megkapta a régóta vágyott hírnevet, hirtelen duplájára nőtt az önbizalma és elkezdett csajozni. Már nem kell a szerető, odaadó feleség, család, nem, most neki jár egy egy kis tombolás, bulizás, csajozás. Legalábbis szerinte. Lehet, hogy rosszul gondolom, de a nyilatkozataiból nekem valahogy ez jött le. 

Egyébkén sajnálom őket, biztos ők sem így futottak neki az elején. Ha választani kell, bevallom, Dórinak jobban drukkolok. 

grrbrr 2012-08-12 14:00

Tök őszintén, csak szerintem nem illettek össze?
Dóri egy helyes, okos, tehetséges lány, ez a Bereczki pedig ... túl azon, hogy ripacs a köbön, olyan nőies, hogy az már fáj ...
Remélem Dóri gyorsan talál valami igazi, rendes FÉRFIT, aki mellett nagyon boldog lesz :)

Daisy48 2012-08-12 13:59

Magán ügyük. Egyébként nem muszáj haraggal válni. Van pár ismerősöm akik kb 30 éve váltak el és mindegyik az új párjával él és összejárnak, jó kis társaság lettek.

zsike6745l5 2012-08-12 10:52

Bereczki kissé nagyképű lett, Szinetár megnyitotta előtte az utat, most már a lánya mehet