Sztárok

Celebhóbort: a póló mint szerelmi bizonyíték?

Egy olyan póló, amelyen egy hozzánk közelálló ember fotója van, többet ér ezer szónál. Legalábbis ezt vallják a sztárok.

Celebhóbort: a póló mint szerelmi bizonyíték?Gwen Stefani:
A férjét szereti

Az énekesnő pólója igazi reklámfelület, minden lehetőséget megragad, hogy szintén zenész férjét mindenki megismerje. Ami nem nehéz azok után, hogy XL-es méretben nyomtatta rá hitvese fejét a saját pólójára.


Madonna és Guy Ritchie
Majmolták egymás munkáját

Voltak boldog idők Madonna és Guy Ritchie házassága alatt. Nemcsak otthon, de a munkában is számíthattak egymásra. Míg a házasságuk alatt a rendező előszeretettel viselt olyan trikót, ami Madonna akkori albumát promózta, addig az énekesnő férje filmjeinek címet nyomtatta a ruhájára. Ha ilyen nagy volt az összhang, vajon miért váltak el?

Celebhóbort: a póló mint szerelmi bizonyíték?Paris Hilton
Önmagát szereti
Önbizalomhiányban biztosan nem szenved a milliárdos örökösnő. Paris úgy tartja, nincs még egy olyan ember, mint ő: egyedi és jó fej. „Aki ezt eddig nem tudta, majd rájön, ha meglátja a pólómat!” – fejtette ki Paris.

Heidi Klum
Férjéért rajongott

Seal és Heidi Klum házasságával és válásával kapcsolatban is merültek fel kérdések. A szupermodell nemegyszer viselt olyan divatos pólót, amit férje, Seal arcképe és az „Én vagyok a férjem legnagyobb rajongója” felirat díszített, de ők is elváltak, ráadásul azért, mert Seal állítólag igencsak erőszakosan bánt nejével.

 

Celebhóbort: a póló mint szerelmi bizonyíték?Adam Sandler:
A gyerekét imádja

Adam Sandler érzéseit senki nem vonja kétségbe. A színész pólóját kislánya fotója díszíti. „Egyenesen imádom a kislányaimat. Amióta megszülettek, megváltozott az életem. Csodás dolog apának lenni, azt akarom, hogy ezt mindenki tudja.”

 

 

 

 

 

 

Celebhóbort: a póló mint szerelmi bizonyíték?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top