Mitől hízott ennyit Molnár Anikó?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Molnár Anikó súlya korábban is ingadozott: volt, hogy meztelen fotókon volt bombaformában, máskor sok felesleget szedett magára. Amikor Amerikából visszatért, alig lehetett ráismerni.
2012. 08. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Mitől hízott ennyit Molnár Anikó?Molnár Anikónak korábban is voltak súlyingadozásai, de most szinte fel sem lehet ismerni. Jó pár kilót szedett magára az út során. Azt mondja, most újra elkezdett fogyókúrázni és edzeni, de kint képtelenség volt ezt tartani, szerinte Amerikában nem lehet vékonynak maradni. Anikó állítja, hogy Amerikában is ugyanazokat az ételeket ette, mint itthon, a hízásának oka pedig az, hogy minden élelmiszerben hormonok vannak, így csak az tudja megőrizni a karcsúságát a tengerentúlon, aki kizárólag nyers zöldségeket eszik.
Olvass tovább

Hozzászólások

boncza 2012-08-13 09:42

otthon oriasi a kulonbseg a bio es nem bio termekek ara kozott.

Emlekszem anyosom vette elso unokajanak a bio banant:) Mi foldi halandok ra se nezhettunk, mert annak darabja volt annyi mint a sima bolti banan kiloja, plusz meg az extra rohangaszas. 

 

boncza 2012-08-13 09:35

Nalunk is igy van mint Pompom-eknal, hogy van a normal hus, es a "bio" hus. A csomagolasan rajta van, hogy hormonokkal es antibiotikumokkal nem kezelt hus, illetve csirke eseteben, hogy kizarolag novennyel (tehat nem haltappal, vagy egyebb fogalmam sincs mivel) etetett allat.

Ugyan ez a felvagottakon. 

 

Es mi egy 2felnottes egy kis gyerek csalad vagyunk, nem tul jelentos husfogyasztassal (hetente 2-3szor eszunk hust, es 1x halat) igy plane nem gond hogy a picit dragabbat veszem. 

 

Nyilvan ahol van 4 kamasz fiu, akik hust esznek hussal, ott gondolom ez a kulonbseg jelentos.  

 

Szerintem ranezesre ez nem megallapithatho:( 

pompom78 2012-08-13 09:30

Az a baj ,hogy otthon en meg nem lattam bioboltban sem bio hust , ugyhogy szerintem a neten kell utananezni ,mert amugy lehet venni csak korulmenyesebb mint pl. Angliaban ahol leveszed a polcrol a szupermarketben.

 

aletta 2012-08-13 09:25

Köszi válaszod!

 

Ezeket tudom én is, de itthon a környékünkön nincs bio bolt!

 

Azért szerettem volna megtudni, hogy miről lehet felismerni a hormonkezeltet!?!

pompom78 2012-08-13 09:12

A hazi disznovagasnal valoszinu bio azert az a hus mert gondolom a rokonod nem 2 honap alatt hizlalata fel hormonnal a disznot ;).

 

Ez a hormon turbo neveles a  telepekre jellemzo ...

 

pompom78 2012-08-13 09:10

En is igy veszek.

 

Csak bio hust veszek meg, mert sajnos az atlag husok tele vannak mindenfele hormonnal es antibiotikummal.

 

Nezz meg egy normalisna nevelkedett csirket es egy olyan csirket amit telenyomtak hormonnal ,hogy minnel gyorsabban megnojon.

 

Itt Angliaban minden nagyobb elelmiszerlancnal van bio es nem bio hus es szinte ugyanabban az arban.

 

Pont tegnapo vettem daralt marhahust ,ami ritkan eszek de tegnap mexikoi kajat csinaltam igy vettem.

 

1 adag nekunk eleg kettunknek es 4 angol font volt ami kb. 1500 forint. Ennyibe kerul a nem bio is szinte . Talan 300 forinttal olcsobb.

aletta 2012-08-13 09:01

"En pl figyelem, hogy a hus, felvagott stb hormonoktol es antibiotikumoktol mentes legyen. "

 

Hogyan lehet ezt észre venni? Ha a hentesnél rámutatok egy darab húsra, hogy azt kérem, honnan tudom, hogy "kezelve" van-e, vagy sem?

 

Voltam már disznóvágáson, felismerem a friss húst!    De a hormonokat??