Mitől hízott ennyit Molnár Anikó?

Molnár Anikó súlya korábban is ingadozott: volt, hogy meztelen fotókon volt bombaformában, máskor sok felesleget szedett magára. Amikor Amerikából visszatért, alig lehetett ráismerni.
Mitől hízott ennyit Molnár Anikó?Molnár Anikónak korábban is voltak súlyingadozásai, de most szinte fel sem lehet ismerni. Jó pár kilót szedett magára az út során. Azt mondja, most újra elkezdett fogyókúrázni és edzeni, de kint képtelenség volt ezt tartani, szerinte Amerikában nem lehet vékonynak maradni. Anikó állítja, hogy Amerikában is ugyanazokat az ételeket ette, mint itthon, a hízásának oka pedig az, hogy minden élelmiszerben hormonok vannak, így csak az tudja megőrizni a karcsúságát a tengerentúlon, aki kizárólag nyers zöldségeket eszik.
Címkék: hízás, Molnár Anikó

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

LuluBelle 2012-08-12 15:13

nem is értem, miért nem hisztek neki. igenis hormon van a kajákban. a hamubergben hambugerhormon, a sültkrumpliban sültkrumplihormon és természetesen létezik junkfood hormon is, az aztán nagyon alattomos, benne van minden olyan dologban, amit ez a nőszemély megevett és ezek a kis hormonocskák megnövesztették a sejhaját. 

Zetor 2012-08-12 13:42

Most mar csak az hianyzik, hogy Andy Vajna mennyire szerelmes Palacsik Timeiaba.... vasnap du van, leul a hangulat, tessek celebekkel foglalkzni..

kiskacsa 2012-08-12 13:39

Ki az a Molnár Anikó? Egyébként meg a Szabó Tündi is meghízott, sőt a Kis Vica is. Na ehhez mit szóltok?

amen 2012-08-12 13:32

Fúj, csúnyaronda Amerika. Direkte felhízlalták alattomos módon szegény Molnár Anikót:D

fórumozok 2012-08-12 13:15

szeretném ezt a dokim orra alá tolni: a kajában vannak a hormonok, azok hízlatak meg ... nem a mogyorókrémes (barna) kenyér vacsira ... szerintetek milyen fejet vágna? :D

Beléndek 2012-08-12 13:12

?

Beléndek 2012-08-12 13:11

Jujj... igazából senkinek semmi köze hozzá, hogy hány kiló a hölgy, de ezt az ordenáré hülyeséget minek kellett kiejtenie a száján? Nyilvánvalóan kissé elhagyatott volt külföldön, ezért "bánatzabált", ami az ő dolga, nem kell védekeznie, de ennél nagyobb blődséget, hogy hormon van a kajában, ugyan már... előttem van a jelenet, hogy eszi az ember a reggeli CUKORMENTES zabkásáját, meg ebédre a Cézár-salit, mégis csak napról-napra hízik a csúnya hormonkezelt kaja miatt, hahahh, lol. Az zsír, meg fehér cukor és nem hormonok, ami miatt duplájára hízott a hátsója. Ezt a nőt össze kellene kötni Rubint Rékával, a másik kamukirálynővel, mert egyikük sem képes széttárni a kezét és kimondani, hogy jó, igen, hibáztam, hanem fantasztikus elméleteket gyártanak a gonosz világról, ami az ő tökéletes személyük ellen dolgozik. Szánalomraméltóak.

Nők Lapja Cafe 2012-08-12 13:11

Molnár Anikó súlya korábban is ingadozott: volt, hogy meztelen fotókon volt bombaformában, máskor sok felesleget szedett magára. Amikor Amerikából visszatért, alig lehetett ráismerni.

Nők Lapja Café: Mitől hízott ennyit Molnár Anikó?

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó