Gombos Edina először mesélt családi tragédiájáról

Gombos Edina korábban nem beszélt arról, milyen családi tragédia kíséri az életét, szülei hozzájárulásával viszont a Storynak elmondta, úgy érzi, két testvére halálának köszönheti az életét.
Gombos Edina először mesélt családi tragédiájárólFájó pont Gombos Edina családjának az életében, hogy Edináék hárman lennének testvérek, korábban született egy bátyja és egy nővére is, akik rendkívül fiatalon hunytak el. Tímea négy hónaposan halt meg, egy akkor különösen erős és csecsemőkre is veszélyes influenzajárvány alatt, Attila pedig mindössze néhány napot élt, mert idő előtt jött világra, tüdeje pedig nem fejlődött ki rendesen. „Tudom, hogy ha ők életben maradnak, akkor én már nem születek meg” – nyilatkozta a műsorvezető, majd hozzátette: „Mintha az ő haláluk kellett volna az én világrajövetelemhez. Persze erre nem kellene így gondolnom, de akkor is így érzem.”

Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Torolt_felhasznalo_652128 2012-08-12 23:40

Ezt tényleg nem értem. A szülei nyilván gyászolják a két gyermeket, de Edina miért? Feltételezve, hogy igaz ez az érzés, nem csak reklámfogás, nem értem. Nincs konkrét vesztesége, még ha ez szemét módon is hangzik, együtérezhet a szüleivel, de gyászolnia nincs mit. 

krysztasz 2012-08-12 23:10

Tényleg szánalmas. Combos Edina - Gálvölgyi után szabadon - szégyellje magát, hogy a családi tragédiájukat kiteregetik az újságnak. Most az nlc., aztán jön a nyomtatott sajtó. Ha neki az kell, hogy sírjuk mellett ott tolakodjon a blikk és testvérlapja, akkor tényleg írjanak róluk, nem kell elolvasni és kész. A szülei nem gondoltak bele, hogy mire adják hozzájárulásukat. Ja, ha valóban van egy nővére, akkor már kétszeresen is rosszul érezheti magát Edina, mert lehet, hogy a nővére után is megállhattak volna a szülei, akkor most a nővére miatt is rosszul érzi magát?

echo 2012-08-12 22:23

A cikk írója egy kicsit jobban körbejárhatta volna a témát, ha már mindenáron vájkálnia kellett  a negyvenegynehány éve történt tragédiákban. A Gombos családban  nem három gyerek született,  hanem négy, mivel Edinának van egy élő nővére is, persze annak nincs hírértéke. 

Ez már a szánalmas kategóra. 

Torolt_felhasznalo_667442 2012-08-12 19:38

Hát én sajnálom szegényt. Mi lett volna, ha olyan családi tragédiája lenne, amit át is élt? Részese lett volna? Azt hogy viselné? 

vorii 2012-08-12 19:23

Azért én mégis inkább azt kívánnám, hogy ne legyen igazad...

fórumozok 2012-08-12 18:37

én még emlékszem arra, amikor a sláger rádióban dolgozott és "vissza kellett mennie kubába"

 

amúgy meg hány éve is szerepel edina a médiában? ... hogyhogy ez csak most jön elő ... igen, igazad van, elérte a celebbetegség ... nemsokára a válásukról fogunk olvasni

tuti44 2012-08-12 18:27

Gombos Edinát is elérte a celeb betegség. Sokkal komolyabb nőnek gondoltam. Mi szüksége volt most arra, hogy egyéb szereplési lehetőség híján ezt a családi ügyet kiteregesse a színvonaltalan bulvárban.
Kár a korpa közé keverednie.
Egyébként a kubai familiájával is tele van már mindenki hócipője. Nem egy nagy kaland északon kubából férjet szerezni.

Nők Lapja Cafe 2012-08-12 18:27

Gombos Edina korábban nem beszélt arról, milyen családi tragédia kíséri az életét, szülei hozzájárulásával viszont a Storynak elmondta, úgy érzi, két testvére halálának köszönheti az életét.

Nők Lapja Café: Gombos Edina először mesélt családi tragédiájáról

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó