Sztárok

Gombos Edina először mesélt családi tragédiájáról

Gombos Edina korábban nem beszélt arról, milyen családi tragédia kíséri az életét, szülei hozzájárulásával viszont a Storynak elmondta, úgy érzi, két testvére halálának köszönheti az életét.

Gombos Edina először mesélt családi tragédiájárólFájó pont Gombos Edina családjának az életében, hogy Edináék hárman lennének testvérek, korábban született egy bátyja és egy nővére is, akik rendkívül fiatalon hunytak el. Tímea négy hónaposan halt meg, egy akkor különösen erős és csecsemőkre is veszélyes influenzajárvány alatt, Attila pedig mindössze néhány napot élt, mert idő előtt jött világra, tüdeje pedig nem fejlődött ki rendesen. „Tudom, hogy ha ők életben maradnak, akkor én már nem születek meg” – nyilatkozta a műsorvezető, majd hozzátette: „Mintha az ő haláluk kellett volna az én világrajövetelemhez. Persze erre nem kellene így gondolnom, de akkor is így érzem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top