Gombos Edina először mesélt családi tragédiájáról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Gombos Edina korábban nem beszélt arról, milyen családi tragédia kíséri az életét, szülei hozzájárulásával viszont a Storynak elmondta, úgy érzi, két testvére halálának köszönheti az életét.
2012. 08. 12. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Gombos Edina először mesélt családi tragédiájárólFájó pont Gombos Edina családjának az életében, hogy Edináék hárman lennének testvérek, korábban született egy bátyja és egy nővére is, akik rendkívül fiatalon hunytak el. Tímea négy hónaposan halt meg, egy akkor különösen erős és csecsemőkre is veszélyes influenzajárvány alatt, Attila pedig mindössze néhány napot élt, mert idő előtt jött világra, tüdeje pedig nem fejlődött ki rendesen. „Tudom, hogy ha ők életben maradnak, akkor én már nem születek meg” – nyilatkozta a műsorvezető, majd hozzátette: „Mintha az ő haláluk kellett volna az én világrajövetelemhez. Persze erre nem kellene így gondolnom, de akkor is így érzem.”
Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_787710 2012-08-13 20:32

Borzasztó lehetett a szüleinek átélni két gyerekük elvesztését is.:'(

ladybird65 2012-08-13 16:39

Valahogy így képzeltem el én is a dolgot.

HataMari 2012-08-13 12:08

Szerintem meg a Te eseted teljesen mas,mint a topicinditoban felvazolt eset!

Évianyu 2012-08-13 11:55

Szerintem nincs igazatok, legalábbis csak nagyon kicsit. 

 

"A túlélő bűntudata" igenis elkísérhet egy embert, még ha nem is ez tölti ki a mendennapjait. Mondom ezt úgy, hogy ikerterhességből születtem, a testvérem fiú lett volna, de nem születhetett meg, nem is élt, tehát nem is ismertem, és a szüleim sem.. attól még az érzés megvan, hogy mi van ha nem én és mi lett volna ha és a többi hasonló kérdés.. Miért én? Miért ilyen áron?  

 

Ez nem valódi gyász. Ez inkább bűntudat, valódi bűnösség nélkül, ami kósza árnyként néha átsiklik az emberen.  

asztanaviszta 2012-08-13 10:23

Nem is ismerte őket.

Megint egy hatásvadász cikk.

Hogy a szülei gyászolják azt megértem, de ő?

Torolt_felhasznalo_704012 2012-08-13 09:08

Nem gondolom, hogy meg kellene védened. Nincs rá szüksége szerintem.

Elég régen van ahhoz a médiában, hogy tudja: ha valamit elmond, az előbb vagy utóbb mindenütt olvasható, látható lesz. Ha kéri, ha nem.

Ezt a jelek szerint be akarta dobni a köztudatba. Igaza van Csendikének, nem kell minden kérdésre válaszolni. Ha úgy van, ahogy mondod: "kedves, udvarias nő", akkor kedvesen, udvariasan is megoldotta volna, ha nem akar valamire válaszolni, nem kíván kiteregetni családi dolgokat.

 

Azt pedig én sem értem, hogy egy előttem született és meghalt embert - ha a testvérem lett volna is...de nem az, hisz meghalt még mielőtt én világra jöttem! - miért is kellene gyászolnia. Az édesanyja/apja oké. De ő?

Ezen az alapon majd' minden ember gyászolhatna, hisz nagyon sok terhesség indul ikerként, csak épp egyikük még a méhen belül elhal. Akkor most a túlélő gyászolja a sosem ismert párját?

Torolt_felhasznalo_325942 2012-08-13 08:50

Nem vagyok benne biztos, hogy ha valaki kérdez valamit,arra minden esetben válaszolni kell.

 

Viszont azért hogy a köztudatban tartsa magát, ez is jó hozzá.

Neki.

Mert ez olyan családi dolog  sok helyen, hogy senkinek semmi köze hozzá.

enganadora 2012-08-13 07:24

Szia!

Nézd, én személyesen ismerem Edinát. Semmi szüksége erre, de mivel végtelenül kedves, udvarias nő, ha felhívják, és megkérdezik valamiről, készségesen válaszol. Nem küldi el a p.csába a riportert. Fültanúja voltam nemegyszer. Néha lehetetlen kérdéseket tesznek fel, és türelmesen, kedvesen válaszol. Nem ő kéri, hogy írjanak róla.