Sztárok

Vastag Csaba majdnem megnősült

Vastag Csaba nem hazudik, ha a nőügyeiről kérdezik, inkább megkerüli a választ. De azt elárulta, keresi az igazit, és bizalmatlanabb, amióta majdnem megnősült.

Vastag Csaba majdnem megnősültHa Vastag Csabának felteszik a kérdést, hogy jár-e valakivel, akkor mosolyogva kitér a válasz elől, és mindenkire rábízza, hogy gondoljon csak, amit akar. „Soha nem mondtam, hogy nincs barátnőm, csak nem mondtam, hogy van” – mondta a Bestnek. Addig, amíg nincs igazán komoly kapcsolata, és nem tervezi a családalapítást, lényegtelennek tartja világgá kürtölni, hogy éppen együtt van-e valakivel. Magyarázatként azt is elmesélte, ennek oka valószínűleg az, hogy keresi az igazit, de bizalmatlan. Tizennyolc évesen ugyanis annyira szerelmes volt egy lányba, hogy komolyan azt gondolta, feleségül veszi és gyereket vállalnak. A lány viszont váratlanul elhagyta, és nem akar újra ilyet átélni. Akkor tervezett nősülést először, és ahogy mondja, egyelőre még utoljára is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top