Rubint Réka fenekét retusálták?

Rubint Réka legutóbbi tábora most ért véget, egy ott készült fotója pedig megosztotta a kommentezőket: egyesek túl sok retusálással vádolják.

Rubint Réka a törökországi táborozásból hazatérve képet tett közzé a közösségi oldalon azzal a céllal, hogy megmutassa, kemény munkával lehet olyan testünk, amely nem igényli a megszokott mennyiségű, buzgó retusálást, csak némi igazítást, mondjuk a színárnyalatban vagy kontúrokban. Mégis több kommentelő vádolta meg ismét Rékát, hogy a teste nem igazi, és hogy a fotós komoly számítógépes munkájának eredményei a képek - írja a Bors. Réka és Norbi is kiakadt. „Olyan dologgal vádolnak, amivel szembeköpik az elmúlt hosszú éveim keserves munkáját” – keseredett el Réka, Norbi pedig azonnal felesége védelmére sietett: „Réka heti háromszor tart telt házas órákat egy sportcsarnokban, ott élőben is meg lehet nézni a testét.” A hozzászólók közül is sokan akadtak, akik nevetségesnek és felháborítónak találják a vádakat, a képeket elnézve pedig mi sem nagyon értjük, hol vannak az emlegetett, szembetűnő különbségek. Egy kis segítség a döntéshez: a bal oldali a fotós által retustált verzió, a jobb oldali pedig az, ami Réka saját telefonjával készült.

Rubint Rékát photosoppolt fenékkel vádolják facebook.com

 
facebook.com

 


Napi sztárok hírlevél

Minden nap, kora reggel a postaládádban a legfrissebb sztárhírek itthonról és külföldről. Iratkozz fel!


Hozzászólások

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Torolt_felhasznalo_379840 2012-08-11 11:53

törődésbe

Torolt_felhasznalo_379840 2012-08-11 11:52

Ha minden beszólós, annyi energiát feccolna a testével való törödésbe, mint az utálkozásba, akkor nem nyílna ennyi nyavajgós topik.

És nem hömpölyögne, annyi plazmatestű tini az utcákon.

Na.

Igen, most gonosz voltam.

 

 

TiaMaria 2012-08-11 11:52

RR saját szavai: 

 

 

 

" A hibátlan testű, retusált agyú, óriási megmondók azonban ezt a békát sem tudják lenyelni…Mégis mondja már meg nekem valaki, hogyan kellene kinéznem fitneszedzőként és életmód-szakértőként? Nem láttam még sikeres, befutott tetves fodrászt, sem ekcémás kozmetikust és bőrgyógyászt, és hiányos fogsorú fogorvost sem. Unom már, hogy 3 gyerek után folyamatosan megkapom a „mű a melle, plasztikázva van a hasa és a feneke” bélyegeket, 20 év következetés és kitartó munkája van a testemben, melynek ez az eredménye, s legnagyobb elismerés számomra, hogy mindezt az irigyek plasztikai sebészek munkájának tulajdonítják. 


Mert, ahogyan azt évekkel ezelőtt soha, sehol egy percig sem tagadtam vállaltam is, szülés és szoptatás után valóban volt mellkorrekcióm, ahogyan, több százezer nőnek a világon. De akármennyire is fáj, a tudatos az update életmód szerinti táplálkozásnak és a rendszeres testedzésnek köszönhetően ilyen izomzatot sikerült elérnem. Az okfejtések helyett, fel lehet emelni a popsit a székről, fele ennyit lehet tenni azért, hogy ne az ész, hanem a narancsbőr és súlyfelesleg tűnjön el! :-)" 

 

 

 

 

Kicsit  nagy az arcod , Rékuci!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Torolt_felhasznalo_956331 2012-08-11 11:50

Ez csak újabb reklám a dvd-nek meg nekik!Unalmas....

payaboy 2012-08-11 11:39

További kellemes utálkozást.

:)

 

Ha ettől vagy boldog...

TiaMaria 2012-08-11 11:39

" Rubint Réka a törökországi táborozásból hazatérve képet tett közzé a közösségi oldalon azzal a céllal,   :D hogy megmutassa, kemény munkával lehet olyan testünk, amely nem igényli a megszokott mennyiségű, buzgó retusálást"

 

 

 

 

nagy tévedés  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

"kemény munkával lehet olyan testünk"  ezt már millió képen,  helyen elmondta , megmutatta

 

 

 

 

azzal a céllal tette közszemlére, nem először és nem utoljára a s......ét, h. megint beszédtéma legyen.    REKLÁM   (by epipapi)

 

 

 

 

 

öszhalánték 2012-08-11 11:29

Retusálhatják ezt a Némbert ez olyan ronda hogy ha a 100 as listán 199 pontot kap a rondaságára Mű nő Lófej szilikon mell retusált fenék úres fej vagy talán ott is szilikon van!! Egyszóla ÚNDORITÓ

Nők Lapja Cafe 2012-08-11 11:29

Rubint Réka legutóbbi tábora most ért véget, egy ott készült fotója pedig megosztotta a kommentezőket: egyesek túl sok retusálással vádolják.

Nők Lapja Café: Rubint Réka fenekét retusálták?

Kalkulálja ki Kötelezőjét!
14 biztosítóból válasszon Önnek megfelelőt! Gyors, egyszerű online kötés

További információk>>>

Videó