Rubint Réka fenekét retusálták?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Rubint Réka legutóbbi tábora most ért véget, egy ott készült fotója pedig megosztotta a kommentezőket: egyesek túl sok retusálással vádolják.
2012. 08. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Rubint Réka a törökországi táborozásból hazatérve képet tett közzé a közösségi oldalon azzal a céllal, hogy megmutassa, kemény munkával lehet olyan testünk, amely nem igényli a megszokott mennyiségű, buzgó retusálást, csak némi igazítást, mondjuk a színárnyalatban vagy kontúrokban. Mégis több kommentelő vádolta meg ismét Rékát, hogy a teste nem igazi, és hogy a fotós komoly számítógépes munkájának eredményei a képek - írja a Bors. Réka és Norbi is kiakadt. „Olyan dologgal vádolnak, amivel szembeköpik az elmúlt hosszú éveim keserves munkáját” – keseredett el Réka, Norbi pedig azonnal felesége védelmére sietett: „Réka heti háromszor tart telt házas órákat egy sportcsarnokban, ott élőben is meg lehet nézni a testét.” A hozzászólók közül is sokan akadtak, akik nevetségesnek és felháborítónak találják a vádakat, a képeket elnézve pedig mi sem nagyon értjük, hol vannak az emlegetett, szembetűnő különbségek. Egy kis segítség a döntéshez: a bal oldali a fotós által retustált verzió, a jobb oldali pedig az, ami Réka saját telefonjával készült.

Rubint Rékát photosoppolt fenékkel vádolják facebook.com

 
facebook.com

 

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_430465 2012-08-13 14:51

Most erre mit reagáljak???Inkább semmit,mert nincs értelme!!!!Meghagyom neked,hogy gondolj amit szeretnél!

 

Torolt_felhasznalo_271134 2012-08-13 13:35

engem motivál RR... reggelente látom az fb-n, hogy futni megy 45percet minimum, igy nekem is megjön a kedvem a heti 3x-i edzéshez. DVDje nincs és nem is olvasom el minden megnyilvánulását, a kajájukat sem eszem. Egyszerüen motivál. ez az élete és 3gyereket is szült... mondjuk hogy miket szed, hát, mert biztosan szed valami gyúrós cuccot vagy injekciózza magát valamivel...ezt nekem is hozzáértök mondták, csak ezt nem verik nagydobra.

 

Mindenesetre ha már celeb, Kathi Bélát kedvelem, az élettársa sokkal jobb nö mint RR, láttam egy versenyen, Béla pedig világbajnok eröemelö.:D

 

Norbi pedig elment üzletembernek edzösködése után, ha beválik neki, csinálja, de ö már nem motivál engem semmire, pláne arra nem, hogy csülköt egyek, mert attól is fogyok. vagy valami ilyesmi.

Torolt_felhasznalo_119875 2012-08-13 13:12

ja, pont ilyen válaszra számítottam. A jóról minek írni, amíg egy megosztóról lehet vitatkozni, acsarkodni rá. Néhány hozzászóló itt olyan undorító stílusban ír, hogy én döbbenettel olvasom, mert kb csak arra tudnék ilyen dühös lenni, aki ártott nekem. Látszik, ki az, aki a frusztrációját itt adja ki magából.... Hát akinek ez esik jól, csinálja, de elég szánalmas.

Torolt_felhasznalo_119875 2012-08-13 13:10

Én nem ismerem Réka hitvallását, én csak a te 1 mondatodra reagáltam, amiből nem sok minden derült ki, de ezek szerint te ismered, miközben nem bírod. Ne olvasd el a róla szóló cikkeket, nem kell felmenni a FB oldalára, el kell kapcsolni a TV-t, ha ők vannak benne. Ilyen egyszerű ez.

 

(Mellesleg én is mindig azt mondom, hogy remélem mindenki megkapja a sorstól ami jár neki, de ha nekem árt, akkor nem tudom ennyivel elintézni, de le a kalappal azelőtt, aki igen.)

Torolt_felhasznalo_430465 2012-08-13 13:04

Talán azért mert Egerszegi K.mindenki szereti,és rosszat nemigazán tudnál mondani róla,míg RR igencsak megosztó személyiség.

Torolt_felhasznalo_430465 2012-08-13 13:02

Csak annyi a különbség,hogy ő hirdet valamit és ez nem felel meg a valóságnak.Gondolom te nem hirdeted a megbocsátást,a másik fél iránt szeretetet.Ha ő azt mondja,hogy senkinek ne kívánjunk rosszat,mert az  élet úgyis megbünteti,akkor utána nem kell csúnya kifejezéseket írni a másik félre.Egyébként a mai adagjában is írt csúnyákat azoknak

 hozzászólóknak akik nem istenítették.Miért nem tudja némán elviselni,vagy megszokhatta volna már ,ne olvasgassa  a rosszat,csak azokat a hozzászólásokat amiben az égig magasztalják.

Torolt_felhasznalo_462187 2012-08-13 12:40

... őket..