Sztárok

Hogyan fogyott ennyit Janicsák Veca?

Janicsák Vecát sokat kritizálták a súlya miatt, de most, tíz kilóval karcsúbban már elégedett, és kikéri magának minden lány nevében, hogy a testalkat a legfontosabb!

Hogyan fogyott ennyit Janicsák Veca?Janicsák Vecát nem érdekli, hogy hány kiló, de örül annak, hogy jó formában van. A Hot!-nak bevallotta, odafigyel arra, hogy este 6 után már ne nagyon egyen, de ettől még előfordul, hogy este 11-kor krumplit eszik vagy muffint. „A magam és minden fiatal lány nevében elutasítom azt, hogy a testalkat mindennél fontosabb. Szerintem az ép testben ép lélekkel sokkal fontosabb!” – mondja az énekesnő, aki azért figyel a táplálkozására és sokat is sportol. Sok vizet fogyaszt, de kenyérből a teljes kiőrlésűre váltott, gyorsétteremben is inkább salátát választ, és élvezi a mozgást. Leginkább lovagol, biciklizik és fut, de gyakran tesz óriási sétákat is éjjelente barátnőjével és a kutyákkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top