Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra válik

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán sajtóközleményben jelentették be, hogy három hónapja külön élnek, és úgy döntöttek, elválnak.
2012. 08. 11. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Berecki Zoltán és Szinetár Dóra válik!Az utóbbi hetek sztárpárok válásaitól hangosak. A hullám most úgy tűnik, a magyar színész házaspárokig is eljutott, legalábbis ami Szinetár Dórát és Bereczki Zoltánt illeti. Először az Operettszínháztól váltak meg közösen, most pedig közleményben jelentették be, hogy magánéletükben is külön utakat választanak, és már három hónapja külön élnek, derül ki a Blikkből. „Döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén és megértésén alapul” – nyilatkozták. Külön hangsúlyozták, hogy továbbra is közösen fognak gondoskodni gyermekeikről.

Dóra már egy évvel ezelőtt is így nyilatkozott: „Az évfordulóinkat rendszeresen a koncerteken, autópályákon töltöttük. Hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy minden pillanatban harmóniában és rózsaszín felhők között élünk. Szélsőségesen éljük az életünket. Mindig is lesznek vitáink, de a szeretet, amit egymás iránt érzünk, megkérdőjelezhetetlen"

Többen állítják: mindkettejüknek új partnere van (Dóra esetében egy kollégáról beszélnek) - de ezt a hírt az érintettek nem erősítették meg.

Olvass tovább

Hozzászólások

ladybird65 2012-08-12 16:16

Egyetértünk.

mazso66 2012-08-12 11:08

Gondolom éppen elég baj ez nekik,nem értem miért kell ezen csámcsogni !

gerdamama 2012-08-12 10:15

Bírom az ilyen "nem illettek össze" megállapításokat, főleg vad idegenek részéről.

Végül is csak 10 évet húztak le együtt, ez tényleg nem sok az ásó-kapa-nagyharang fogadalomhoz képest.

 

Most élvezkedhetnek a fórumokon a frusztrált HP-k, akiket ez idő alatt a sokadik partnerük hagyott ott. Vagy két gyereket maguk után húzva is "büszke" szinglik, mert nem számít a papír. (Érts: ha megfeszülnek, se veszi el őket senki.)

 

Én egyébként sajnálom őket, ahogy Ismeretlen Nicket is sajnálom,  ha zátornyra fut a kapcsolata. Bár szerintem semmi közöm hozzá, és másra sem tartozik.

Torolt_felhasznalo_787710 2012-08-12 10:13

sol 2012-08-12 09:35

Ollé! Akkor idén karácsonykor már nem lesz minden tele a nyálas képeikkel meg lemezükkel.
Mindig is üvöltött erről a kapcsolatról, hogy fake, nem is értem, kinek ment a színház.

Angyallány 2012-08-12 08:43

Más is elvát már az egyszerű nép emberei közül, arról miért nem cikkeznek? Ez az ő dolguk, az ő problémájuk és SENKIRE NEM tartozik!

 

Az NLC egyre jobban lesüllyed az ilyen szenzációnak kikiáltott cikke miatt.

Harusama 2012-08-11 22:44

Abszolút nem illettek össze.Két külön világú ember.