Sztárok

Szulák Andrea visszatér

Kapkodnak a színésznőért, több kereskedelmi csatorna is érdeklődik iránta. Az már biztos, hogy a Story TV-n a Szerencsekerék eddigi két műsorvezetőjének a feladatait veszi át – írja a Bors.

Szulák Andrea visszatérA Bruce Willisszel forgató Árpa Attila és Klausmann Viktor helyett Szulák Andreát kérték fel az ősszel folytatódó Szerencsekerék vezetésére. A csatorna ugyan tökéletesen elégedett volt az eddigi műsorvezető-párossal, akiknek a munkájára a későbbiekben is számít, ám az énekes-színésznővel valami újat, valami változatosságot szerettek volna belevinni a show-ba. A bulvárlap úgy tudja, nemcsak a Story TV szemelte ki Szulák Andreát, akinek a párja egy különleges magánrepülőgépre spórol. Állítólag a TV2 Nagy Duett című show-jában, vagy az RTL Klubon, a Szombat Esti Lázban láthatjuk viszont. Az énekesnő a híreket sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, azt viszont hangsúlyozta, hogy nagyon jólesik neki, és megtisztelő számára az, ha eszébe jut a műsorkészítőknek.

 

 

 

Kattints a képre és nyerj!
                                     Kattints a képre és nyerj!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top