Sztárok

Ezért boldogtalanok a legszebb szupermodellek

A világ legszebb nőiként tartják számon ezeket a szupermodelleket. Megannyi nő irigyli őket, pedig a magánéletük igazán szerencsétlenül sikerült. Vajon miért?

Ezért boldogtalanok a legszebb szupermodellekMiranda Kerr
Válságban a házassága

A Victoria’s Secret modelljéről és színész férjéről gyermekük születése óta szinte alig készül közös fotó, hol egyikük, hol másikuk repked a világban, fontos, jól fizető munkák miatt. 18 hónapos, Flynn nevű kisfiukat is hurcolják magukkal, ám együtt alig látni a családot. Ilyen életvitel mellett nem csoda, ha Hollywoodban szárnyra kaptak a szakításukról szóló pletykák, főleg hogy már egyikőjük sem hordja a jegygyűrűt.

Ezért boldogtalanok a legszebb szupermodellekHeidi Klum
Terrorizálta a férje

Mindenkit megdöbbentett, hogy a modell és férje, Seal hét év után és négy gyerek ellenére elválnak. A kapcsolatukról tényleg azt hihette a világ, hogy minden perce tökéletes. Ám mint kiderült, Seal gyakran terrorizálta feleségét, aki már képtelen volt elviselni a 49 éves énekes dühkitöréseit.
 

 

Ezért boldogtalanok a legszebb szupermodellekLinda Evangelista
Terhesen hagyták el

Az egykori szupermodell a fellegekben járt, amikor megtudta, hogy kisbabát vár focista párjától, ám tragikus módon a baba halva született. Evangelista ezek után évekre eltűnt, majd óriási pocakkal tért vissza a nyilvánosság elé, és öt éve életet adott kisfiának, Jamesnek. A gyermek apjának kilétét sokáig senki nem tudta. Egészen 2011-ig, amikor is a DNS-teszt kimutatta, hogy a papa nem más, mint Salma Hayek férje, Francois-Henri Pinault. A férfi a színésznőért hagyta el a várandós modellt.

Ezért boldogtalanok a legszebb szupermodellekClaudia Schiffer
Megcsalták

Tavaly májusban írták meg az amerikai lapok, hogy a szupermodell férje, a sztárrendező, Matthew Vaughn az édesapja January Jones színésznő gyermekének
. January az X-Man film forgatásán folytatott szenvedélyes viszonyt a rendezővel, és románcukból egy kisbaba született. Claudia Schiffer kiborult a pletykák miatt, ám három gyermekük miatt adott még egy esélyt a férjének. Egyetlen feltétele volt csupán: soha többet nem léphet kapcsolatba a színésznővel.

Ezért boldogtalanok a legszebb szupermodellek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top