Sztárok

Várkonyi Andi fizetésére számít az állástalan Bochkor

Csak tévés párjának fizetésére számíthat az elkövetkező hónapokban az állás nélkül maradt Bochkor. De vajon nem fogja sérteni férfiúi hiúságát, hogy szerelme tartja el?

Hétfőn elhallgatott a Neo FM, miután a dolgozók egyszerre mondtak fel a fizetésük elmaradása és a kilátástalan helyzet miatt. A reggeli Bumeráng című műsor sztárja, Bochkor Gábor is munka nélkül maradt, sőt a hot! magazinnak elmondta: hónapok óta nem kapott fizetést.

Várkonyi Andi fizetésére számít az állástalan Bochkor

„A titoktartási kötelezettség miatt nem mondhatok pontos számot, de nem egy-két havi fizetésemmel lógnak” – nyilatkozta a rádiós, aki ennek ellenére nem aggódik a jövője miatt, mert párjára, a TV2 hírolvasójára, Várkonyi Andira számít a krízisben.

„Hála istennek ő keményen dolgozik, így akkor sem megyünk tönkre, ha pár hónapig nem tudok keresni” – mondta csinos szerelméről Bochkor, aki szerint ezen a hullámvölgyön is túl fognak jutni. A rádiósnak nagy riválisa, Sebestyén Balázs is üzent nemrég – hogy mit, azt itt megtudod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top