2017. 08. 18. Ilona

Várkonyi Andi fizetésére számít az állástalan Bochkor

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Csak tévés párjának fizetésére számíthat az elkövetkező hónapokban az állás nélkül maradt Bochkor. De vajon nem fogja sérteni férfiúi hiúságát, hogy szerelme tartja el?
2012. 08. 09. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hétfőn elhallgatott a Neo FM, miután a dolgozók egyszerre mondtak fel a fizetésük elmaradása és a kilátástalan helyzet miatt. A reggeli Bumeráng című műsor sztárja, Bochkor Gábor is munka nélkül maradt, sőt a hot! magazinnak elmondta: hónapok óta nem kapott fizetést.

Várkonyi Andi fizetésére számít az állástalan Bochkor„A titoktartási kötelezettség miatt nem mondhatok pontos számot, de nem egy-két havi fizetésemmel lógnak” – nyilatkozta a rádiós, aki ennek ellenére nem aggódik a jövője miatt, mert párjára, a TV2 hírolvasójára, Várkonyi Andira számít a krízisben.

„Hála istennek ő keményen dolgozik, így akkor sem megyünk tönkre, ha pár hónapig nem tudok keresni” – mondta csinos szerelméről Bochkor, aki szerint ezen a hullámvölgyön is túl fognak jutni. A rádiósnak nagy riválisa, Sebestyén Balázs is üzent nemrég – hogy mit, azt itt megtudod.

Olvass tovább

Hozzászólások

Torolt_felhasznalo_760877 2012-08-10 11:13

A divatot úgy értettem, hogy nagyon sok olyan munkaviszony van az üzleti szférában, ahol napi munkát végez az illető, mégsem alkalmazott, hanem vállalkozó. Ez a jelenlegi törvények szerint színlelt vállalkozás, és a törvény büntetni rendeli. 

 

Szerintem nem fog eltűnni az alkalmazotti státusz mint olyan, a világon mindenhol van, még a legkapitalistább helyeken is. Az egy másik tészta, hogy Magyarországon össznépi sport, hogy minék kevesebbet kelljen figyelembe venni a másik fél érdekét. 

 

Tanár csak alapítványi iskolában adhat számlát, se egyháziban, se önkormányzatiban. Az óraadó természetes, hogy nincs státuszban, és megbízási szerződése van, ez logikus, a nevéből adódik.

 

 

A pofára eséshez: sokan úgy gondolják, hogy jobb vállalkozónak lenni (anyagilag tényleg jobb bizonyos esetekben), de amikor a munkaadó lelép, a lóvé meg sehol, akkor bezzeg jól jönne a szar, lenézett alkalmazotti lét.

 

Kíváncsi vagyok, mi lehet a szakmád, hogy azzal nem lehetsz alkalmazott. Esetleg privátim, ha nem titok.  

Sarapod2 2012-08-10 10:24

Teljesen mindegy, hogy nej vagy élettárs. Együtt élnek, jog szerint élettársak, van egy lányuk és kész. ;) 

ladybird65 2012-08-10 08:40

Ez nem divat kérdése, hanem a kényszeré. Én is vállalkozó vagyok, de nem divatból, hanem mert ebben a szakmában nincs alkalmazotti jogviszony. Igen, lehet, hogy én is pofára fogok esni - szavaiddal élve. Viszont ha dolgozni akarok - márpedig igen - kénytelen vagyok kompromisszumot kötni. Hiába szeretnék nagyon alkalmazott lenni, nem lehet. Egyébként hosszú idő alatt teljesen ki fog kopni az alkalmazotti státusz. (szerintem) Egy idő után talán már a közszféra dolgozói is vállalkozók lesznek. Az államnak így jóval kevesebb kötelezettsége lesz feléjük. Már jóideje elkezdődtek az ilyen irányú törekvések. Pl. egy ideje már tanárokat is úgy keresnek, hogy csak óraadó lehet megbízási vagy vállalkozói jogviszonnyal, de már nem adnak státuszt.  Egyre rosszabb a helyzet, sajnos.

ladybird65 2012-08-10 08:36

Igazad van, de hát valamibe bele kellett kötni. Ja, meg sapka sem volt rajtuk.

csipuka 2012-08-09 23:42

Igen Várkonyi Andreának hívják azt a  "TV hiradós bemondónőt " Aki mentőorvos volt.

 

Együtt nevelik a kislányukat. Ma már ez a divat. Kinek kell az esküvő? Fölösleges pénz kidobás. Hivatalos papír nékül  is lehetnek nagyon boldogok. 

Torolt_felhasznalo_667442 2012-08-09 21:54

Normális körülmények között így szokott lenni. Bajban az ember a társára számít. Mi ebben a szenzáció? 

Torolt_felhasznalo_760877 2012-08-09 21:36

van olyan magyar szó, hogy állástalan