Sztárok

Kiváltságot élvez Stohl

A megbukott Tenkes kapitánya után csak egyes előadóknak fizetik ki a gázsit. Stohl Andrást előrevették a pénztárnál, míg a hoppon maradt színészek a siklósi polgármesterhez fordultak – írja a Bors.

Kiválasztott lett Stohl A Siklósi Várszínház milliókkal tartozik a színészeknek. A korábban nagy sikerrel futó A Tenkes kapitánya című musical szereplői hónapok óta sorban állnak a pénzükért – értesült a bulvárlap. Van, aki még a két évvel ezelőtti gázsiját sem kapta meg. A kifizetéseknél azonban osztályozni kezdték a színészeket, hiszen többek között a márciusban szabadult Stohl András, valamint Koncz Gábor és Gubás Gabi is megkapták a pénzüket. Az Operettszínház művésze, Mészáros Árpád Zsolt azonban két éve vár a gázsijára, Makrai Pálnak és Beleznay Endrének ugyancsak nem fizették ki a járandóságát. A kifizetésre váró színészek abban bíznak, hogy a helyi polgármester segít az ügy rendezésében. Balikó Tamás leváltott igazgató utódja, Mojzes Tamás elismerte, hogy bizonyos emberek tényleg elsőbbséget élveznek, és ők már megkapták a pénzt.

Kattints a képre és nyerj!
                                         Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top