Sztárok

Nem kellett a gyerekeinek Mary Zsuzsi pénze

A hozzátartozói lemondtak a tavaly elhunyt énekesnő vagyonáról, amelyet plasztikai beavatkozásokra spórolt össze – írja a Blikk.

Nem kellett a gyerekeinek Mary Zsuzsi pénzeLezárult Mary Zsuzsi hagyatéki tárgyalása. A közel 400 ezer forintnyi vagyonát – amit plasztikai műtétre spórolt össze – a Nürnbergben élő 63 éves húga, Ági kapta. A pénzt még a tragédia helyszínén találták meg a rendőrök, egy nem használt pénztárcába elrejtve. Az erszény 300 ezer forintot és 250 eurót rejtett, miközben a volt férje, Klapka György mit sem sejtett arról, hogy exe szépészeti beavatkozásokra csipegetett le a tőle kapott kosztpénzből. Az összeget végrendelet hiányában – a törvény szerint – az énekesnő öt gyereke között egyenlő részben kellett volna szétosztani, ám ők lemondtak erről az öngyilkosságot elkövető Mary Zsuzsi Nürnbergben élő húga javára. Áginak ugyanis a férje halála után rosszra fordult a sorsa.

Kattints a képre és nyerj!
 
                                     Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top