Sztárok

Nem mer elmenni saját filmpremierjére a csalfa Kristen Stewart

Sokat ártott karrierjének és saját megítélésének is a párját, Robert Pattinsont megcsaló Kristen Stewart. A nyilvános botrány miatt Kristen Stewart már a saját filmpremierjére sem mer elmenni.

A Twilight Bellája, Kristen Stewart alig pár hete bukott le, amikor is lefotózták, amint egy nős rendezővel, Rupert Sandersszel csókolózik nyilvános helyen. A viszonyt a Robert Pattinsonnel párkapcsolatban élő 22 éves színésznő nem tagadta, de ennek ellenére a botrány óriásira duzzadt.

Nem mer elmenni saját filmpremierjére a csalfa Kristen Stewart

Számos rajongója és természetesen megcsalt párja is elfordult tőle, ráadásul úgy tűnik, az eset a karrierjére sincs jó hatással. A legfrissebb hírek szerint elesett a Cali című filmben kapott szerepétől, az On The Road című filmjének premierjére pedig ő maga nem hajlandó elmenni. Ismerősei szerint Kristen Stewart azért marad távol a jövő csütörtöki bemutatóról, mert szégyelli a botrányt, amit okozott, és a kínos újságírói kérdéseket is el akarja kerülni.

Pedig Cannes-ban még ilyen büszkén parádézott piros rucijában, nem csoda, hogy bekerült a legjobban öltözött sztárok közé…

Nem mer elmenni saját filmpremierjére a csalfa Kristen Stewart

 Kattints a képre és nyerj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top