Sztárok

Fotó: Megkopaszodott Naomi Campbell

Tar fejjel sokkolt egy ibizai strandon a 42 éves szupermodell. Naomi Campbell az évekig tartó hajhosszabbítástól lett kopasz.

A világ legszebb női között jegyzik, a hajhagymái mégsem képesek a gravitációval felvenni a versenyt. Naomi Campbell évek óta varrat fel magának gyönyörű tincseket, aminek siralmas, hosszú távú eredményét legutóbbi ibizai nyaralásán szemléltette.

Fotó: Megkopaszodott Naomi Campbell

A 42 éves fekete szépség hatalmas homlokkal, pontosabban félig tar fejjel, maradék haját copfban összefogva úszkált vidáman a habokban. Bár Naomi Campbell fejbőrén egyértelmű nyomot hagyott a sok-sok éves modellkarrierje miatti állandó hajhosszabbítás, a gyérülő, foltokban kopaszodó hajától eltekintve remek formában van.

A fotón látható hajhiány hátterében szakértők szerint „taction alopecia”, vagyis kóros hajhullás állhat, amit a hajszálak hosszan tartó húzása eredményezett nála. Jó esetben a hajszálai jó pár hónap múlva visszanőnek, de az is elképzelhető, hogy Naomi Campbellnek hajátültetésre lesz szüksége. Az a jó, hogy valahogy mindig van mit írni róla, hiába modellkedik egyre kevesebbet: ha kell, akár cicit is villant a cél érdekében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top