Sztárok

Eltiltották szerelmét Tóth Gabitól

A focista klubja szerint Rasztovits Dávidnak árt az énekesnővel való kapcsolat és a sajtóban való rendszeres szereplés. A szerelmesek elfogadták a különös tiltást – írja a Bors.

Eltiltották szerelmét Tóth GabitólBoldog kapcsolatban él Tóth Gabi és párja, Rasztovits Dávid. A focista fiú mindenhova elkíséri a fiatal énekesnőt, ám ezt nem nézte jó szemmel a klubja. Dávidot ugyanis nemrég új csapata, a Fradi kölcsönadta a Soroksárnak, az NB III-as klubnál azonban nagy a szigor, s megkérték a sportolót, hogy egyelőre válassza külön a magán- és a szakmai életét, azaz a jövőben ne szerepeljen közösen a sajtóban az egykori megasztárossal. „Mindez érte van, nem ellene. (…) Tehetséges játékos, és most az az időszak jön az életében, hogy bizonyítania kell. Ahogy elkezdi rugdosni a gólokat, akkor állunk a sajtó rendelkezésére” – hangsúlyozza Szűcs Mihály, a Soroksári SC szakmai igazgatója. Dávid elfogadta a különös tiltást, de úgy érzi, ez nem gyengítheti a Gabival való kapcsolatát.

 
 
Kattints a képre és nyerj!
                                        Kattints a képre és nyerj!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top