Sztárok

Beszólt a kopaszodó Vilmos hercegnek a tinisztár

A herceget fikázó kanadai popceleb kizárólag saját magát hozta kellemetlen helyzetbe. De nagyon.

„Manapság már vannak szerek, amikkel ez kezelhető. Nem értem, miért nem tesz valamit ellene. Csak be kell szedni, és visszanő a hajad” – mondta Justin Bieber, a 18 éves kanadai tinisztár Vilmos herceg kopaszodásáról egy friss interjújában. Meg is nevezett egy konkrét szert, amit ajánlgatott, így lehet, hogy százalékot kap a kopaszodás elleni tabletta gyártójától a reklámért.

Az ész a fontos...
Az ész a fontos…

Az mindenesetre biztos, hogy Nagy-Britanniában hatalmas felháborodást váltott ki a nyilatkozata. „Maga Vilmos és Harry herceg is szokott viccelődni a kopaszodáson, ez azonban nem jelenti azt, hogy egy olyan kiskölyök, mint Justin is megteheti. Ez olyan, mintha meghívnának valahová vacsorára, te pedig közölnéd a házigazdával, hogy rondák a szőnyegei. Még ha így is gondolod, akkor sem illik kimondani. Bieber is jobban teszi, ha máskor inkább hallgat. Lehet, hogy Vilmos kopaszodik, de a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, és a brit trón valaha volt egyik legígéretesebb várományosa. Hogyan tudna ezzel Justin Bieber és az ő lányos frizurája versenyezni?” – szólt vissza egy angol lap véleménycikke, amivel a britek és nem britek döntő többsége nagy valószínűséggel egyetért. Vilmos herceg még bőven Anglia trónján fog ülni, amikor a kiöregedett Bieber a süllyesztőben kapkodhatja marékszám a kopaszodás elleni pirulákat…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top